Forum » Mobilne tehnologije » navigacija
navigacija
JOKER ::
Brezplačnih programov NI .
So, so... cyma, piši mi na privat, ti jih bom z veseljem nekaj pokazal, nič bati...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Seveda so, ampak ne "brezplačno" razen Maporame 2008, ki je na proizvajalčevi strani.
Program se da dejansko dobit brezplačno, ampak nastane problem, ker ni v FullScreen mode, ter ne zazna zunanjega GPS sprejemnika.
No, z malo truda se tudi to porihta.
Ostali programi, ki so za notesnik; iGO8,Automapa .... itd, pa niso brezplačni, razen če uporabljaš piratske verzije, ki pa so prepovedane.
Program se da dejansko dobit brezplačno, ampak nastane problem, ker ni v FullScreen mode, ter ne zazna zunanjega GPS sprejemnika.
No, z malo truda se tudi to porihta.
Ostali programi, ki so za notesnik; iGO8,Automapa .... itd, pa niso brezplačni, razen če uporabljaš piratske verzije, ki pa so prepovedane.
ampak google maps ne mores uporabljat v kombinaciji s gps sprejemnikom, pred časom sem bral da google maps deluje s pomočjo preračunavanja lokacij baznih postaj, poleg tega je odvisno tudi od telefona ali storitev pozicioniranja s baznimi postaji podpira. preizkusil sem mobitelovo storitev m-navigacija (9dni je brezplačna)
jype ::
JOKER> Brezplačnih programov NI .
Neumnost.
Sputnik59> ampak google maps ne mores uporabljat v kombinaciji s gps sprejemnikom,
Seveda jih lahko.
Neumnost.
Sputnik59> ampak google maps ne mores uporabljat v kombinaciji s gps sprejemnikom,
Seveda jih lahko.
Sputnik59 ::
nisem videl te možnosti, a ima mogoče kaj veze to, da uporabljam zunanji gps modul, zato imam mogoče ta "oskubljeno" verzijo programa
@jype:
A nisi prebral mojega drugega posta, kjer sem jih nekaj omenil ?
Beri vse ne pa tako površno !
Bi pa dodal še tole:
Programi, ki se dobijo na raznih pašnikih in torentih so zastonj, niso pa zakoniti.
Jaz osebno uporabljam program, ki sem ga pošteno plačal, prav tako tudi vse karte West & east Europe.
A nisi prebral mojega drugega posta, kjer sem jih nekaj omenil ?
Beri vse ne pa tako površno !
Bi pa dodal še tole:
Programi, ki se dobijo na raznih pašnikih in torentih so zastonj, niso pa zakoniti.
Jaz osebno uporabljam program, ki sem ga pošteno plačal, prav tako tudi vse karte West & east Europe.
- zavaroval slike: volkec ()
V-i-p ::
Je že dobavljiv...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ker so Apple Maps zanič, prihajajo novi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 19847 (16226) | matijadmin |
» | Digitalna avto kartaOddelek: Pomoč in nasveti | 894 (579) | Frenckie |
» | navigacija mobiteluOddelek: Mobilne tehnologije | 2850 (2495) | koro13 |
» | Navigacija za telefone brez GPS-aOddelek: Mobilne tehnologije | 1207 (1074) | St235 |
» | GPS navigacija na Nokia N95 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17493 (13220) | AtKo |