Forum » Operacijski sistemi » Problem z AsRock P4vm8
Problem z AsRock P4vm8
Bo41 ::
Hi,
Imel sem naložene XP-je, ki so se zrušli. Pri novi instalaciji je sistem zahteval formatiranje diska, zato sem dodal nov IDE disk.
Sistem zopet ni hotel naložiti XP-je. Moral sem pritiskat F7 da sem instaliral brez ACPI naprav. NZato se mi je naložil namesto ACPI uniprocesor system za MPS uniprocesor. Sedaj vse deluje v redu le računalnik se mi ne izklopi ampak izpiše "It is safe now to turn off...".
Plošča podpira ACPI vendar sedaj ni naložena opcija.
Ne vem kaj storiti. Ponovno ne bi rad instaliral Xp-je ker sem imel velike težave z namestitvijo.
Ali bo kljub temu računalnik deloval v redu ? ali pa lahko samo čakam da se bo ponovno zrušil.
Je imel kdo že podoben problem ali obstaja kakšna enostavnejša reštev.
Prosim za nasvet.
Imel sem naložene XP-je, ki so se zrušli. Pri novi instalaciji je sistem zahteval formatiranje diska, zato sem dodal nov IDE disk.
Sistem zopet ni hotel naložiti XP-je. Moral sem pritiskat F7 da sem instaliral brez ACPI naprav. NZato se mi je naložil namesto ACPI uniprocesor system za MPS uniprocesor. Sedaj vse deluje v redu le računalnik se mi ne izklopi ampak izpiše "It is safe now to turn off...".
Plošča podpira ACPI vendar sedaj ni naložena opcija.
Ne vem kaj storiti. Ponovno ne bi rad instaliral Xp-je ker sem imel velike težave z namestitvijo.
Ali bo kljub temu računalnik deloval v redu ? ali pa lahko samo čakam da se bo ponovno zrušil.
Je imel kdo že podoben problem ali obstaja kakšna enostavnejša reštev.
Prosim za nasvet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | nx9010, Linuxi krivi, da combo ne delaOddelek: Operacijski sistemi | 1378 (1004) | ToniT |
» | Računalnik se noče ugasnitiOddelek: Programska oprema | 1283 (1081) | Rippy |
» | Avtomaticno ugasanje racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1889 (1640) | Highlag |
» | Odstranjevanje XP-jevOddelek: Operacijski sistemi | 1226 (1064) | andrej |
» | WinXP probljemOddelek: Operacijski sistemi | 1758 (1347) | RUSKIE |