Forum » Kaj kupiti » Katere slušalke za MP3?
Katere slušalke za MP3?
El Nino ::
LP
No, kupovalo se bo slušalke, predvsem za MP3 player, najbolj bi mi ustrezala varianta za zataknit za uho oz. nekaj takega:
Ker hočem zares kvaliteten zvok, sem zanje pripravljen odšteti max. 40€. Najbolje bi bilo da se jih da dobit v SLO, ena alternativa pa je sicer tudi e-bay. Torej, zanimajo me vaši predlogi, mnenja in pa tudi izkušnje.
Hvala že vnaprej.
LP
No, kupovalo se bo slušalke, predvsem za MP3 player, najbolj bi mi ustrezala varianta za zataknit za uho oz. nekaj takega:
Ker hočem zares kvaliteten zvok, sem zanje pripravljen odšteti max. 40€. Najbolje bi bilo da se jih da dobit v SLO, ena alternativa pa je sicer tudi e-bay. Torej, zanimajo me vaši predlogi, mnenja in pa tudi izkušnje.
Hvala že vnaprej.
LP
eVro ::
Sennheiser CX 300. Nimajo lih za okoli ušesa, ampak notri pa ostanejo. Zvok je seveda kvaliteten, kot se za Sennheiser spodobi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Kvalitetne" in-ear slušalke do 50€Oddelek: Kaj kupiti | 3809 (2703) | FoxKnox |
» | Iščem udobne zaprte slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 1970 (1586) | MxxW5 |
» | gaming slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10917 (9484) | r3dkv1c4 |
» | nakup slušalkOddelek: Zvok in slika | 2269 (1995) | RC14 |
» | [Slušalke] do 10K SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9871 (6395) | Fatboyslim |