Forum » Pomoč in nasveti » USB Lokacija - Kako ustvariš novo lokacijo?
USB Lokacija - Kako ustvariš novo lokacijo?
Mpetko ::
Kupil sem zunanji disk z zunanjim napajanjem in ko ga priklopim na USB (kjer imam vklopljen že en zunanji disk na F:) mi novega ne prikaže.
Na G: imam mrežni disk
Velikokrat imam težave z USB - ji, očitno nimam določene lokacije kjer se remoavable diski prikažejo.
Zanima me, kako definiram lokacijo, saj se sedaj prikazuje kot lokacija 0.
Imam Windows Xp.
Hvala za pomoč
Na G: imam mrežni disk
Velikokrat imam težave z USB - ji, očitno nimam določene lokacije kjer se remoavable diski prikažejo.
Zanima me, kako definiram lokacijo, saj se sedaj prikazuje kot lokacija 0.
Imam Windows Xp.
Hvala za pomoč
ender ::
Naletel si na znanega hrošča v Windows - če je prva prosta črka pogonov po fizičnih diskih uporabljena za mrežo, bodo Windows kljub temu naslednjemu priklopljenemu disku dodelili isto črko - viden bo pa samo mrežni disk. Desno klikni na My Computer, izberi Manage (Upravljaj) in v Disk Management dodeli disku novo črko pogona, priporočam pa ti, da ga tudi vpneš v prazno NTFS mapo, ker si Windows črko zapomni samo do naslenjega ponovnega zagona (če pa disk vpneš v NTFS mapo, si pa to zapomni dokler diska ne sformatiraš).
Pa baje ta napaka ni odpravljena niti v Visti.
Pa baje ta napaka ni odpravljena niti v Visti.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater program za kloniranje diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (913) | Miha 333 |
» | Mrežni disk - istočasna uporaba datotek na disku z 2 računalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1699 (1274) | fulgur |
» | Windows 7 Service Pack 1 še letos? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16975 (14894) | noraguta |
» | Zunanji disk WD MyBookOddelek: Kaj kupiti | 4220 (3160) | Revenant |
» | Skrbništvo 25 uporabnikov - predlogi in mnenja !Oddelek: Pomoč in nasveti | 3589 (2277) | SasoS |