Forum » Programska oprema » Kopiranje iz DVD preko HD na CD
Kopiranje iz DVD preko HD na CD
civava23 ::
Rad bi skopiral mapo (ne gre za filme, glasbo...) ki je na DVD velika 649 MB na HD ( XP NTFS) in potem iz HD nazaj na CD.
Problem pa se pojavi v tem, da mapa kar naenkrat , ko jo skopiram iz DVD na HD postane velika 877 Mb.
Ta prblem sem že večkrat opazil, da se mapa pri kopiranju iz CD na HD in obratno poveča.
Kako torej rešiti kopiranje, da se mapa ne bi (vsaj bistveno ) povečevala.
Problem pa se pojavi v tem, da mapa kar naenkrat , ko jo skopiram iz DVD na HD postane velika 877 Mb.
Ta prblem sem že večkrat opazil, da se mapa pri kopiranju iz CD na HD in obratno poveča.
Kako torej rešiti kopiranje, da se mapa ne bi (vsaj bistveno ) povečevala.
StratOS ::
Seveda je odvisno od Datotečnega sistema na HD, količini in velikosti datotek na mediju ipd ...
Zato razlike v velikosti. Zgleda da imaš kar veliko manjših datotek.
Zato razlike v velikosti. Zgleda da imaš kar veliko manjših datotek.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: StratOS ()
Loki ::
nero in podobni programi omogocajo, da naredis image nosilca in ga skopiras na nov nosilec. ce je < 700mb, _bi moralo_ delovati tudi dvd->cd (ne vem pa iz prakse)
I left my wallet in El Segundo
maratonec5 ::
Stisni tisti paket datotek s 7zipom ki je free, ni vrag da se ne bi dalo toliko da bo slo na cd. Kaj pa imas za ene vrste datotek?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljši nadomestek za iTunesOddelek: Zvok in slika | 3064 (2703) | TheJack |
» | Corsair Flash Voyager GT 16GBOddelek: Kaj kupiti | 3271 (2683) | Icematxyz |
» | kako odpakirati ISO v nekaj gledljivegaOddelek: Pomoč in nasveti | 2469 (2060) | dragonfly |
» | muzika na DVD-ju???Oddelek: Zvok in slika | 2347 (2111) | matrix2 |
» | Presnemavanje Linux CDjevOddelek: Operacijski sistemi | 957 (878) | moj_nick |