» »

Problem z Hamachi-jem

Problem z Hamachi-jem

jernej85 ::

Pozdravljeni,
Instaliral sem Hamachi in na začetku upisal samo ncikname nato me je upisalo.
Zdaj pa me zanima, kako jaz ustvarim svojo mrežo, da bo lahko kolega prek tega programa dostopal do mene. V nastavitvah Hamacji-ja sem upisal geslo. Kolega se je poskusil upisat na mojo mrežo, pa mu javi da je geslo zavrnjeno. On upiše samo moj nickname in geslo samo ne dela. Kje je problem? Sem napačno ustvaril account?

Hvala za vaše dgovore

Lp, Jernev Volk

Goldee ::

Takole gre -> networking menu (gumb desno spodaj) - izbereš "Create a new network" - potem preprosto vpišeš network name, ki mora biti seveda unikatno, ter izbereš password. Kolega se na tvoje omrežje prijavi tako, da izbere "join an existing network" (isti gumb), vnese unikatno ime tvojega vLAN-a, ter vpiše geslo.

Če password ne prime, potem si se verjetno zatipkal. Naredi novo omrežje, ter bodi pazljiv pri geslu, še posebej pri velikih in malih črkah.
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

No, js sm naredil vse tko kot si rekel. In se tudi vidiva oba gor. Sam je pa problem ker nemoreve eden drugega browsat.Pa tudi v igrah se ne vidiva. On upise moje geslo in pride na mojo mrezo, sam se ne vidiva....
Kje je problem?

Mi zna kdo pomagat?

strictom ::

V igrah probita z Direct IP in vpišeta IP naslove, ki jih imata na hamachi omrežju.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Goldee ::

Sam je pa problem ker nemoreve eden drugega browsat.Pa tudi v igrah se ne vidiva. On upise moje geslo in pride na mojo mrezo, sam se ne vidiva....

Kaj se pa napiše, ko hočeš browsat njegov računalnik?
Firewall si onemogočil (za Hamachi)?
Ali lahko pingaš njegov IP, ki mu ga dodeli Hamachi?
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

hamachi

Oddelek: Igre
236307 (3373) ziga14
»

HAMACHI neposredno

Oddelek: Omrežja in internet
61522 (1175) Gapi
»

zaklepanje ruterja

206555 (6106) preem
»

atomic bomberman

Oddelek: Igre
112143 (1934) AndrejS
»

Filesharing in XP, Simple filesharing na OFF !

121599 (1441) slokii

Več podobnih tem