Forum » Pomoč in nasveti » Namestitev Panasonic KX-TG7200
Namestitev Panasonic KX-TG7200
pinx ::
Torej, težava je sledeča.
Bazna postaja in prenosna enota sta "sparjeni", a kljub temu klici s prenosne enote niso možni.
Telefon sem najprej priključil v prost priključek na beli škatlici z imenom IskaTEL NT1, na slednjo je prikjučen tudi ISDN telefon.
Ker zadeva ni delovala, sem poskusil srečo še s telefonsko vtičnico, kjer sta (poleg klasičnega telefonskega) še dva štiripinska priključka za analogne telefone.
Kako naj aparat nastavim, priključim ali karkoli, da bo deloval?
Bazna postaja in prenosna enota sta "sparjeni", a kljub temu klici s prenosne enote niso možni.
Telefon sem najprej priključil v prost priključek na beli škatlici z imenom IskaTEL NT1, na slednjo je prikjučen tudi ISDN telefon.
Ker zadeva ni delovala, sem poskusil srečo še s telefonsko vtičnico, kjer sta (poleg klasičnega telefonskega) še dva štiripinska priključka za analogne telefone.
Kako naj aparat nastavim, priključim ali karkoli, da bo deloval?
Pro ::
Malce pozno, pa vseeno.
Telefon, ki ga omenjaš je analogni, ti pa ga priklapljaš v digitalno vtičnico. Potrebuješ pretvornik iz ISDN v PTSN.
Telefon, ki ga omenjaš je analogni, ti pa ga priklapljaš v digitalno vtičnico. Potrebuješ pretvornik iz ISDN v PTSN.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Senzor temperature za pečOddelek: Kaj kupiti | 1602 (1199) | Assass1n |
» | Program za "zaklep" zunanjega trdega diskaOddelek: Programska oprema | 2261 (2145) | ToniT |
» | Montaža ADSL-a? Par vprašanj glede inštalacijeOddelek: Omrežja in internet | 3102 (2674) | ToniT |
» | Vprasanje glede ISDN-ja?Oddelek: Omrežja in internet | 1837 (1635) | Ales |