Forum » Pomoč in nasveti » AMD Phenom X4
AMD Phenom X4
R33D3M33R ::
Nehajte posiljevati ljudi z nekimi desetimi možnostmi. Če hoče AMD mu svetujte glede AMDja. Evo temo o phenomih. Mogoče bi bilo pametno počakati na katero izmed naslednjih revizij procesorja.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: R33D3M33R ()
lprelesn ::
pozdravljeni !
... nekje sem bral da amd phenom ni v najboljši formi in se trenutno splača kupit (
Athlon64 X2 6000+ ali Athlon64 X2 6400+ "Black Edition" čeprav naj bi bil prvi še najbolj ql.
Priporočam da se še malce pozanimaš kako je kaj z intelom . nampreč v osnovi ima več Predpomnilnika (L2 Cache) kar je dost pomemben podatek. jaz osebno imam Athlon64 X2 6000+ samo bom po vsej verjetnosti presedlal na Core 2 Duo E8400 samo pri teh je tko da zadeve delujejo boljše če so navite . če pa ne mislš navijat procesorja ti priporočam AMD-ja .
by
... nekje sem bral da amd phenom ni v najboljši formi in se trenutno splača kupit (
Athlon64 X2 6000+ ali Athlon64 X2 6400+ "Black Edition" čeprav naj bi bil prvi še najbolj ql.
Priporočam da se še malce pozanimaš kako je kaj z intelom . nampreč v osnovi ima več Predpomnilnika (L2 Cache) kar je dost pomemben podatek. jaz osebno imam Athlon64 X2 6000+ samo bom po vsej verjetnosti presedlal na Core 2 Duo E8400 samo pri teh je tko da zadeve delujejo boljše če so navite . če pa ne mislš navijat procesorja ti priporočam AMD-ja .
by
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja procesorjaOddelek: Strojna oprema | 906 (679) | Isotropic |
» | menjava procesorjaOddelek: Kaj kupiti | 1802 (1484) | opeter |
» | Kateri procesor in zakaj?Oddelek: Kaj kupiti | 1669 (1377) | rzidar1 |
» | Kateri procesor AMDOddelek: Kaj kupiti | 2136 (1592) | Vanadium |
» | zmeden amd ali intelOddelek: Kaj kupiti | 2048 (1299) | DJ MartiNi |