Forum » Igre » Steam
Steam

oNeiRoS ::
Valve in NVIDIA ponujata zastonjski "Portal: First Slice", "Half-Life 2: Deathmatch" , mapo "Lost Coast" ter "Peggle Extreme" vsem GeForce uporabnikom!!!!
Odsihmal pridete na svoj račun tudi uporabniki GeForce-ov!!!
...če torej poseduješ GeForce-a, o'klikaj tule>>
vir: www.steampowered.com
---
Valve in ATI podarjata zastonj "Half-Life 2: Deathmatch" in mapo "Lost Coast" zastonj vsem uporabnikom Radeonov!!!
klik>>
-----
ps2: pa vabljeni v grupo Slovenia na Steamu ;)
Steam
.
Odsihmal pridete na svoj račun tudi uporabniki GeForce-ov!!!
...če torej poseduješ GeForce-a, o'klikaj tule>>
vir: www.steampowered.com
---
Valve in ATI podarjata zastonj "Half-Life 2: Deathmatch" in mapo "Lost Coast" zastonj vsem uporabnikom Radeonov!!!
klik>>
-----
ps2: pa vabljeni v grupo Slovenia na Steamu ;)
Steam
.
- spremenilo: oNeiRoS ()

Orbit89 ::
-Portal: First Slice je v bistu DEMO.
-NI Half-Life 2: Deathmatch vendar Half-Life: Deathmatch, torej rimek detmeča iz enke.
-Lost Coast je isti.
-Peggle Extreme je luštna puzla.
-To novico si prekopiral iz mn3.
Drugač me prav zanima koliko je odštela nvidia za te "bombončke".
LP
-NI Half-Life 2: Deathmatch vendar Half-Life: Deathmatch, torej rimek detmeča iz enke.
-Lost Coast je isti.
-Peggle Extreme je luštna puzla.
-To novico si prekopiral iz mn3.
Drugač me prav zanima koliko je odštela nvidia za te "bombončke".
LP

oNeiRoS ::
1. Portal: First Slice...vse piše...
cirat:...all NVIDIA gamers may receive a free copy of PortalTM: First Slice, a special version of the award-winning new game from Valve...
cirat2:...extended demo...
2. Za HL2:DM - nisem sprobal pri verziji za GeForca...na Radeon verziji je HL2:DM! (si prepričan da ni pri verziji za NVIDIO tudi tako
)
3. Jaz sem postnil novico na mn3...in jo repostnil tudi tu...ker si menda demos zasluži vedeti da obstaja tole
lp
cirat:...all NVIDIA gamers may receive a free copy of PortalTM: First Slice, a special version of the award-winning new game from Valve...
cirat2:...extended demo...
2. Za HL2:DM - nisem sprobal pri verziji za GeForca...na Radeon verziji je HL2:DM! (si prepričan da ni pri verziji za NVIDIO tudi tako

3. Jaz sem postnil novico na mn3...in jo repostnil tudi tu...ker si menda demos zasluži vedeti da obstaja tole

lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: oNeiRoS ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Orange Box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 17759 (11833) | Bor H |
» | Zastonj igri za lastnike ATI-jevih grafičnih karticOddelek: Novice / Grafične kartice | 5783 (3440) | R33D3M33R |
» | counter strike:sourceOddelek: Igre | 1272 (1217) | Kami |
» | Valve & STEAM & On-Line gaming (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8736 (7158) | Tilen |