Forum » Igre » Steam
Steam
oNeiRoS ::
Valve in NVIDIA ponujata zastonjski "Portal: First Slice", "Half-Life 2: Deathmatch" , mapo "Lost Coast" ter "Peggle Extreme" vsem GeForce uporabnikom!!!!
Odsihmal pridete na svoj račun tudi uporabniki GeForce-ov!!!
...če torej poseduješ GeForce-a, o'klikaj tule>>
vir: www.steampowered.com
---
Valve in ATI podarjata zastonj "Half-Life 2: Deathmatch" in mapo "Lost Coast" zastonj vsem uporabnikom Radeonov!!!
klik>>
-----
ps2: pa vabljeni v grupo Slovenia na Steamu ;)
Steam
.
Odsihmal pridete na svoj račun tudi uporabniki GeForce-ov!!!
...če torej poseduješ GeForce-a, o'klikaj tule>>
vir: www.steampowered.com
---
Valve in ATI podarjata zastonj "Half-Life 2: Deathmatch" in mapo "Lost Coast" zastonj vsem uporabnikom Radeonov!!!
klik>>
-----
ps2: pa vabljeni v grupo Slovenia na Steamu ;)
Steam
.
- spremenilo: oNeiRoS ()
Orbit89 ::
-Portal: First Slice je v bistu DEMO.
-NI Half-Life 2: Deathmatch vendar Half-Life: Deathmatch, torej rimek detmeča iz enke.
-Lost Coast je isti.
-Peggle Extreme je luštna puzla.
-To novico si prekopiral iz mn3.
Drugač me prav zanima koliko je odštela nvidia za te "bombončke".
LP
-NI Half-Life 2: Deathmatch vendar Half-Life: Deathmatch, torej rimek detmeča iz enke.
-Lost Coast je isti.
-Peggle Extreme je luštna puzla.
-To novico si prekopiral iz mn3.
Drugač me prav zanima koliko je odštela nvidia za te "bombončke".
LP
oNeiRoS ::
1. Portal: First Slice...vse piše...
cirat:...all NVIDIA gamers may receive a free copy of PortalTM: First Slice, a special version of the award-winning new game from Valve...
cirat2:...extended demo...
2. Za HL2:DM - nisem sprobal pri verziji za GeForca...na Radeon verziji je HL2:DM! (si prepričan da ni pri verziji za NVIDIO tudi tako )
3. Jaz sem postnil novico na mn3...in jo repostnil tudi tu...ker si menda demos zasluži vedeti da obstaja tole
lp
cirat:...all NVIDIA gamers may receive a free copy of PortalTM: First Slice, a special version of the award-winning new game from Valve...
cirat2:...extended demo...
2. Za HL2:DM - nisem sprobal pri verziji za GeForca...na Radeon verziji je HL2:DM! (si prepričan da ni pri verziji za NVIDIO tudi tako )
3. Jaz sem postnil novico na mn3...in jo repostnil tudi tu...ker si menda demos zasluži vedeti da obstaja tole
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: oNeiRoS ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Orange Box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 16891 (10965) | Bor H |
» | Zastonj igri za lastnike ATI-jevih grafičnih karticOddelek: Novice / Grafične kartice | 5646 (3303) | R33D3M33R |
» | counter strike:sourceOddelek: Igre | 1212 (1157) | Kami |
» | Valve & STEAM & On-Line gaming (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8327 (6749) | Tilen |