Forum » Omrežja in internet » Problem z wirelessom
Problem z wirelessom

mkmorfius ::
Zdravo
Imam linksysov brezžični router. Na ta router mam priključen desktop preko kabla in vse dela normalo (internet,. ). Poleg tega imam tudi hp prenosnik, ki ima že intergrirano brezžično kartico. Prenosnik javi da je brezžično lepo povezam in messinger se lepo poveže in vpiše in tudi chatam lahko. Problem je v tem, da ko pa želim surfati po internetu mi ie in firefox javita da moreta odpreti nobene strani. Ampak prenosnik je connected! Prosim za pomoč!
Imam linksysov brezžični router. Na ta router mam priključen desktop preko kabla in vse dela normalo (internet,. ). Poleg tega imam tudi hp prenosnik, ki ima že intergrirano brezžično kartico. Prenosnik javi da je brezžično lepo povezam in messinger se lepo poveže in vpiše in tudi chatam lahko. Problem je v tem, da ko pa želim surfati po internetu mi ie in firefox javita da moreta odpreti nobene strani. Ampak prenosnik je connected! Prosim za pomoč!
Blockchain Loterija TrueFlip - Zadeni 400BTC - goo.gl/a7tvR6
Kupi Bitcoin (BTC) ali Ether (ETH) z VISA ali MasterCard - goo.gl/xj936M
Kupi Bitcoin (BTC) ali Ether (ETH) z VISA ali MasterCard - goo.gl/xj936M
- polepsal: KoMar- ()
sakkra ::
PROBLEM je v tem, da ko pa želim surfati po internetu mi IE in Firefox javita da moreta odpreti nobene strani.
Mogoče so pa varnostne nastavitve zelo varno nastavljene.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Brezžični internet ne deluje na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 857 (719) | Hayabusa |
| » | Mobilni telefon(i) so povezani z Wi-Fi, dostopa do interneta pa niOddelek: Mobilne tehnologije | 2821 (2661) | c00L3r |
| » | IE7 nič ne odpre??Oddelek: Programska oprema | 1047 (1047) | flukturr |
| » | Odprtje nove strani z javascript brez menija, statusne vrstice in naslovne vrstice. LOddelek: Izdelava spletišč | 2445 (2165) | mte |
| » | Win XP in Internet Explorer 6.0Oddelek: Programska oprema | 1542 (1319) | Taras_Bulba |