» »

Problemi s hostingom [cirtexhosting]

Problemi s hostingom [cirtexhosting]

kocba ::

Hej!

Imam sledeci problem. Pri cirtexhosting.com sem imel narocena 2 accounta. Ker sem sem vse premaknil na nov hosting, sem tudi oba zakljucil. Enega mi je uspelo zakljucit uspesno, med tem ko pa drugega ne(sem pa ubral podoben postopek kot pri prvem).
Jaz sem mislil, da sem uspeso oba zaprl in da ne bom imel vec nobenih obveznosti. Cez priblizno 1 mesec dobim novo poloznico, da moram poravnati mesecni najem hostinga in mi avtomatsko vzamejo denar iz moje kreditne kartice.

Grem na live/chat support od hostinga in jim razlozim, da sem jaz account ze pred enim mesecom zaprl in, da mi naj vrnejo denar. Prijazno mi odvrnejo, da pri njih kaze, da je moj account se vedno odprt in naj posljem novi "cancel request" ter v opombi napisem kaksem problem imam. Odprem brskalnik, odprem to formo in zacnem izpolnjevati (mimogrede, to formo sem jaz ze izpolnil in poslal pred mesecem). Live chat se mi prekine, in ko hocem poslat formo mi njihove strani vec ne zazna. hmmm si mislim, zgleda, da majo glih neke probleme. Poskusim ponovno cez par minut pa se vedno nic....in tako probam naslednji dan. Strani mi se vedno ne gre odpret. Poskusim ponovno cez 2 dni, pa spet nic, mi je ze malo sumljivo in grem probat k prijatelju, pri njemu gre.
Posljem "cancel request formo" in cez 24 ur ne dobim nic obvestila. Probam spet na svojem racunalo it na njihovo stran in ne gre. Probam preko proxya, gre, probam preko prijatelja gre. Kar pomeni, da so blokirali moj IP. (verjetno)

Tako imajo zdaj oni mojo podatke za kreditno kartico, vsak mesec mi vzamejo par $ iz nje, hocem z njimi v kontakt prit ne gre, ne odgovarjajo na moje emajle in nic. Podatke za kreditno ne morem spremenit, ker moram vpisat nove ki so veljavni. Kaj mi je storiti, rad bi imel svoje $ nazaj.

bluefish ::

glede kreditne kartice bo verjetno najbolje, da se pozanimaš na matični banki.

Gandalfar ::

V kliku lahko zavrnes transakcijo za kreditno. Naceloma jim naredis Chargeback - Wikipedia, the free encyclopedia in te bodo sami zaceli kontaktirat zelo hitro.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ne morem preklicati Avast auto-renewal subscription

Oddelek: Pomoč in nasveti
6790 (638) _Denny_
»

Kako izbrišem spletno stran. Nočem več plačevati!

Oddelek: Omrežja in internet
244117 (2636) SaXsIm
»

Odprtje PayPall accounta na firmo...

Oddelek: Loža
379367 (8695) c00L3r
»

Odprtje bančnega računa v Avstriji zaradi plačevanja preko PAYPALA - Ali je to možno? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6115504 (10971) #000000
»

Hosting v tujini + prenos domene

Oddelek: Izdelava spletišč
133158 (2606) gforce

Več podobnih tem