Forum » Strojna oprema » Tezave z napajanjem prenosnika Asus A6T
Tezave z napajanjem prenosnika Asus A6T
NeOman ::
Pozdravljeni,
imam tezave pri polnenju, konektor znotraj racunalnika je popolnoma razmajan. Zadeva je ze bila na servisu pa se je po 2 mesecih ista tezava ponovila. Kam v Ljubljani ga lahko odnesem da mi bodo zadevo uredili v roku 1 tedna? Iz uradnega servisa je bila zadeva zavrnjena, ker naj bi nekaj brkljal okol procesorja (kar seveda nisem), ce ga posljem nazaj v trgovino kjer sem ga kupil, pa bo zopet trajalo pol leta, da ga dobim nazaj.
LP
imam tezave pri polnenju, konektor znotraj racunalnika je popolnoma razmajan. Zadeva je ze bila na servisu pa se je po 2 mesecih ista tezava ponovila. Kam v Ljubljani ga lahko odnesem da mi bodo zadevo uredili v roku 1 tedna? Iz uradnega servisa je bila zadeva zavrnjena, ker naj bi nekaj brkljal okol procesorja (kar seveda nisem), ce ga posljem nazaj v trgovino kjer sem ga kupil, pa bo zopet trajalo pol leta, da ga dobim nazaj.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stvarna napakaOddelek: Kaj kupiti | 6088 (2439) | DePalmo |
» | Lenovo servisOddelek: Pomoč in nasveti | 2184 (1913) | Andrejpan |
» | Težave z WiFiOddelek: Pomoč in nasveti | 1811 (1331) | PanGirl |
⊘ | Nujno rabim pomoč, problem z trgovino SOLOOddelek: Pomoč in nasveti | 1774 (1263) | bluefish |
» | Problem z trgovino Mlacom!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2957 (1908) | tomaz- |