Forum » Pomoč in nasveti » prah v racunalniku
prah v racunalniku
miha.stojc ::
lep pozdrav...
imam problem in sicer imam res zelo prašmo sobo in se mi kar naprej dogaja da je ventilator od procesorja res moteče glasen. Ko spucam ventilator je nekaj dni dobro potem pa spet isto. Zanima me če ima kdo predlog kaj naj naredim (prah pucam redno, vendar smo ob glavni cesti in ne pomaga veliko, poskusil sem tudi z vlažilcom zraka)????
hvala, miha
http://ekstremno.ning.com --- EKSTREMNI SKRAJNEŽI, najbolj ekstremna stran v Sloveniji
imam problem in sicer imam res zelo prašmo sobo in se mi kar naprej dogaja da je ventilator od procesorja res moteče glasen. Ko spucam ventilator je nekaj dni dobro potem pa spet isto. Zanima me če ima kdo predlog kaj naj naredim (prah pucam redno, vendar smo ob glavni cesti in ne pomaga veliko, poskusil sem tudi z vlažilcom zraka)????
hvala, miha
http://ekstremno.ning.com --- EKSTREMNI SKRAJNEŽI, najbolj ekstremna stran v Sloveniji
solatko ::
Na mestu, kjer ti ventilatorji vlečejo zrak v kišto, daš proti prašni filter, tako da boš imel manj prahu v sami kišti ali pa protiprašna kletka, samo pazi da bo dovolj velika (zaradi kroženja zraka.
kixs ::
Moje ohisje ima vse odprtine prelepljene razen sprednjega dela, kjer imam kar filter za kuhinjsko napo, zadnja je seveda tudi fraj, kjer vlece ven en 12cm vent. Moram rect, da se kar precej pozna. Ce primerjam filter z novim, je razlika ocitna
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri instant internet na Hrvaškem? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 25948 (17593) | klemenSLO |
» | Novice iz sveta Bitcoina (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 18191 (15606) | kronik |
» | Britanska vaška straža ustavila Googlov avtoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5659 (3105) | redo |
» | Ascension | 21 december 2012 in UFOOddelek: Loža | 2484 (1861) | Matako |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40388 (28351) | Primoz |