Forum » Pomoč in nasveti » problem s skeniranjem
problem s skeniranjem
rimljan ::
pri skeniranju (uporabljam Corel Photo Paint 8.0) mi javi se preden dam preview,da mi bo image slike zasedel 25 Gb!
to se mi zgodi ce poskusam skenirat sliko ali popisan list papirja (vedno enako)
nimam pojma v čem je problem
to se mi zgodi ce poskusam skenirat sliko ali popisan list papirja (vedno enako)
nimam pojma v čem je problem
JP ::
Ne vem kakšen skener imaš, ampak po mojem imaš previsoko nastaveljeno resulucijo. Ne tisto, ki jo scaner dejansko podpira, ampak softwarsko. (ok. 19000dpi). Preglej po nastavitvah za scaner in sprenmeni nastavitve za resulucijo. Če pa ni to potem pa povej, pa bomo še kaj drugega poskusili.
Lp JP:\\
Lp JP:\\
rimljan ::
hvala bom jutri poskusil,ker nimam scanerja doma,če ne bom še pa vprašu
lp
mogoče veš kje se to nastavi,ker sem našel samo opcije (črno belo -barvno) in velikost slike ,če dam na najmanjšo je še vedno fajl velik 1 Mb
hvala še enkrat
lp
mogoče veš kje se to nastavi,ker sem našel samo opcije (črno belo -barvno) in velikost slike ,če dam na najmanjšo je še vedno fajl velik 1 Mb
hvala še enkrat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rimljan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Enostaven program za scaner?Oddelek: Programska oprema | 2616 (2292) | Racunalnik |
» | Creative ZEN micro - POMOČOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1573 (1229) | a13misko |
» | Umax Astra 1220S, kup vprašanjOddelek: Strojna oprema | 1683 (1596) | lopov |
» | Win XP + Astra 3400Oddelek: Pomoč in nasveti | 2247 (2056) | andrej |
» | umax 3400usb problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1231 (1111) | pino |