» »

X-Fi (Extreme Music) Problem

X-Fi (Extreme Music) Problem

Nanthiel ::

Zdravo,

problem je v tem, da sem poškodoval izhod za 2.1 zvočnike / slušalke, in da mi trenutno totalno zablokira računalnik, ko not vstavim slušalke.
Zanima me, če je možno nastaviti katerega od drugih dveh izhodov, da bi deloval kot ta.

Hvala vnaprej,

Nanthiel

TOP ::

Mene pa zanima,kako je tebi raltalo ta izhod uničit,da vidimo ali se da popravit.

Nanthiel ::

Noter je bil kabel od Sennheiser HD595 s pretvornikom za izhod (iz 6,35mm na 3,5mm; ki je kar dolg), na katerega sem ponesreci stopil, in je menda noter kaj zvil (s tem da je sam pretvornik tudi malo zvit, delajo pa slusalke povsod razen na tej zvocni zdaj.)

BaRtMaN ::

Jaz mam tudi uničen zeleni izhod integrirane zvočne kartice, pa mi bolj slabo uspeva. Mogoče bi se pri meni dalo fizično zamenjat pine (imam Karajan modul):

Zadeva je precej majhna, teorijo obvladam, prakse in opreme pa nimam. Razmišlja, da bi kupil kakšno diskretno zvočno kartico.

BaRtMaN ::

Kar sem dosegel softwersko s spremembo nastavitve postavitve zvočnikov (iz Stereo Speakers 2.0 v Quadrophonic Speakers 4.0 na WinXP) sem dosegel, da se sprednja satelita klonirata na zadnja satelita. Če gledaš zgornji Karajan modul sem stereo vtič premaknil iz zelenega v črni ženski priključek.

Zadeva pa deluje precej nezanesljivo. Delujeta mi predvajalnika za filme in glasbo, ne deluje pa zvok pri flash videu in pry Skypu. Gledam za novo zvočno kartico, všeč sta mi Club 3D Theatron DD 7.1 PCI in Club 3D Theatron DTS 7.1 PCI. Obe sta primerni za naknadno selitev v HTPC, kjer se nahaja zunanji ojačevalnik z optičnim vhodom in sta (DTS bo) podprti v alsi, aktualnem zvočnem podsistemu v Linuxu (MythTV zgleda apetitlih).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14018574 (10910) sash69
»

Novi računalnik

Oddelek: Kaj kupiti
211739 (1281) msms
»

Nov comp

Oddelek: Kaj kupiti
292057 (1498) IVo
»

GeForce 8800 GT ali GTS ali ?

Oddelek: Kaj kupiti
231813 (1813) LordPero
»

Pomoč pri sestavi računalnika

Oddelek: Kaj kupiti
223484 (3484) dr.Akula

Več podobnih tem