» »

forum...

forum...

j0si ::

pozdravljeni:D

imam forum na http://www4.dk3.com. Rad bi zamenjal slikice za Post new masage, Replay in tako naprej. Zelel bi imeti seveda svoje. Tu pa nastane problem... ko napisem naslov recimo za Replay slikico npr.
mi slikice kasneje v forumu ne pokaze... ma kdo kako idejo, kako to popravit?

tnx za odgovore

SLOWWWeb.net ::

Nekateri forumi hočejo imeti vse slikice tam, kjer je postavljena centralna baza foruma-se prav na istem serverju.

cahahopie ::

Zlo nerad odpiram novo temo... toda, če mi server javi napak "500 Internal Server Error" in potem ko odprem error log in mi napiše da je napaka v vstici 8206 v browsercap.inc ... in se na tej linija nahaja tale zadevšna:

[AE/2.1 (linux)]
browser=AE/2.1(Linux)
version=2.1

Namreč v errorju mi je napsal:

Premature end of script headers: /apache/php/php.exe
PHP: Error parsing ./browscap/browscap.ini on line 8206

Torej to bi naj torej pomenl, da to ni združjivo s to vrsto brovserja?
Hmm... kaj bi blo pa zdej narobe.... grr... tisto v zvezi headerji in cookiji pa vem kako se dela.. tako, da ni fora v moji nevednosti... morda je kakšna blesava napaka, ki je ne najdem...
Aja pa to mi namreč napiše ko se redirectam na drug pejđ oz, ko naprimer user klikne.. "za vrnite kliknit tukaj".

Zgodovina sprememb…

j0si: Kako to da jih ne moreš zamenjati, saj imaš dostop do FTP placa kjer imaš skripto... to lahko nardiš (kar je najtežje), da poiščeš v skripti kje je link do slikice in zamenjaš ime slike in še naslov če je potrebno. Drugače pa svojo slikico preimenuješ v takšno kot je ta že obstoječa (kar je najlažje), seveda mora bit tudi v istem formatu (zaradi končnic).

darh ::

cahahopie:
Zlo nerad odpiram novo temo...

ampak ce je TOLK offtopic pol jo pa le dej !!!
Excuses are useless! Results are priceless!

Hja gre v zvezi s forumom... sicer pa ... rečeno - storjeno!

j0si ::

hm :>

to je recimo link do slikce... kam sedaj uplodat nove? sem se probal na xyz.board.dk3.com povezat s ftp programom, pa ne gre... :'(

Ti si na DK3.COM uploadal to skripto, ta forum... a ne? In v čem je fora, da pa zdaj ne morš zamenjat sličic? Al to ni tvoj forum al kaj?

nemesis ::

po moje gre za enega onih brezplacnih forumov, ki so ze postavljeni na netu. Ti das s tvoje strani link nanj, tam odpres svoj acc in potem lahko spreminjas dolocene stvari (npr. postavitev tem in forumov). To je zadnje case kar pogosta stvar na netu, ker hoce met cedalje vec ljudi forume, medtem pa marsikateri streznik ne pusti PHP-ja ali CGI skript...

al se mogoce motim in je to dejansko tvoj lastno-izdelani forum;)

ahac ::

itak.

dk3 ne dovoli postavil lastnega foruma..
ponuja pa že narejene...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

nemesis ::

ce je stvar taka, to pomeni, da nimas dostopa do izvorne kode, se manj pa do brisanja ali prepisovanja datotek na strezniku

logicno lahko potem sklepam na tri resitve:
- omislis si drugega ponudnika forumov (drug server)
- se "spoprijateljis" s sedanjimi slicicami
ali pa se naucis hekat in jim shekas masino in das gor svoje slikce>:D

drugace imas pa pri ponudniku forumov verjetno tud kaksen FAQ, kjer je gotovo opisana tudi tvoja tezava - predvidevam, da si FAQ dobro prebral :) , verjetno pa obstaja tudi kaksen kontaktni naslov, kamor jim lahko pises

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nemesis ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

now forum-iscejo se moderatorji

Oddelek: Loža
131145 (844) ŽirC
»

Forum

Oddelek: Izdelava spletišč
91014 (847) tec
»

Championship manager 00/01

Oddelek: Igre
241838 (1561) Trdi
»

Domena + server

161414 (1085) Trdi
»

kak se na slohostingu postav forum in katerega?

392231 (1875) Klemenn

Več podobnih tem