Forum » Omrežja in internet » Katera free alternativa Flickr.com oz. moj-album.com?
Katera free alternativa Flickr.com oz. moj-album.com?
Brainstorm ::
Moja boljša polovica je imela do zdaj ogromno slik na flickr.com, zdaj pa ji je poteklo poskusno obdobje in bi rada preselila slike na kašen drug servis in jo zanima katerga priporočate, da je zastonj in ima čimveč prostora.
Velik njenih kolegic jih ima na moj-album.com, samo se pritožujejo, da velikokrat ne dela in je nezanesljiv, ima pa 1GB free prostora.
Hvala
Velik njenih kolegic jih ima na moj-album.com, samo se pritožujejo, da velikokrat ne dela in je nezanesljiv, ima pa 1GB free prostora.
Hvala
bluefish ::
ali ni flickr free?
Flickr is a way to get your photos to the people who matter to you. And since basic accounts are free, there's no reason not to explore further...
Flickr is a way to get your photos to the people who matter to you. And since basic accounts are free, there's no reason not to explore further...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
mitja_i ::
In nobeden od vaju nima 20€ za letno naročnino? BTW nič ni zastonj! Glede na zanesljivost in uporabnost ne vem če se splača prenašat fotke kam drugam samo za to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporaba Google PhotosOddelek: Informacijska varnost | 3228 (2782) | Bellzmet |
» | Portfolio za slike, katera foto-stran za implementacijoOddelek: Izdelava spletišč | 1915 (1631) | dottor |
» | Novi Flickr z 1TB prostoraOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5922 (3759) | trnvpeti |
» | MeteorOddelek: Loža | 3034 (2584) | lmorgh |
» | Slike za spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 1211 (1070) | Suly |