Forum » Pomoč in nasveti » Monitor LG težave
Monitor LG težave
dean444 ::
Kolegica je kupila nov monitor LG M228WA 22'' LCD MONITOR S TV TUNERJEM. Pojavijo se ji težave. Ko prižge računalnik se windosvsi normalno zaženejo in vse vidi na monitorju. Ko pride do dela ko se dokončno prižgejo windowsi in se pojavi tisti znani zvoj pa ji monitor ugasne. Kaj je težava. Smo probal resolucijo v safe modu spreminjat pa se ni popolnoma nič spremenila. Ima kdo kak nasvet.
xy
damjan11 ::
Pozdravljen
Prvo poizkusi z drugim monitorjem, da lahko izključiš krivdo računalnika. Pazi problem pri meni je bil z novim VGA kablom, ki ni imel enega pina in se ni dalo prave resolucije nastavit kabel pa je bil čisto nov.
Prvo poizkusi z drugim monitorjem, da lahko izključiš krivdo računalnika. Pazi problem pri meni je bil z novim VGA kablom, ki ni imel enega pina in se ni dalo prave resolucije nastavit kabel pa je bil čisto nov.
King Nothing ::
Pozdravljen!
Pred kratkim sm kupil monitor LG 22' z vgrajeno tv kartico.
Monitor mi dela normalno...
Prikolpi monitor na drug računalnik, da vidš če se napaka skriva v računalniku oz. OS.
Prijatelj je prav tako kupil LG monitor imel je podobno napako(*podobno: rač. se mi je ugasnil po cirka 5 minutah)...uveljavil je garancijo, dobil novega, sedaj dela normalno =)
LP.
Pred kratkim sm kupil monitor LG 22' z vgrajeno tv kartico.
Monitor mi dela normalno...
Prikolpi monitor na drug računalnik, da vidš če se napaka skriva v računalniku oz. OS.
Prijatelj je prav tako kupil LG monitor imel je podobno napako(*podobno: rač. se mi je ugasnil po cirka 5 minutah)...uveljavil je garancijo, dobil novega, sedaj dela normalno =)
LP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup rabljenega namiznega računalnika (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 18948 (16928) | Bye |
» | Monitor utripa po zagonuOddelek: Strojna oprema | 8440 (6738) | ZigaZiga |
» | Kateri monitor? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 22228 (17429) | hotig |
» | Eno vprasašanje glede LG L226WTQ-PFOddelek: Zvok in slika | 1463 (1253) | fyf |