» »

Popolno brisanje driver-jev v WIN XP

Popolno brisanje driver-jev v WIN XP

perobiker ::

Imam sledeč problem!

Na prenosik sem naložil WIN XP zatem pa driverje. Problem pa je nastal, ker sem naložil napačen driverje na Wireless kartico, v bistvu sploh ne vem katera wireless kartica moj prenosnik. Koliko sem gledal po specifikacijah za moj notebook DELL Latitute D505 naj bi imel Mini PCI Wireless card nekaj ob tega 1350 ali 14xx.
S prva sem naložil originalne driver-je, ki sem jih najdel na DELL strani, ker pa jih je blo veliko sem izbral napačne. Da sem izbral napačne sem ugotovil kasneje, ko sem našel tiste ki so tapravi.

Zanima me, če je mogoče popolnoma izbrisat vse driver-je ki so nameščeni za Wireless katico, da bom lahko namestil taprave. Ker, če sedaj hočem namestiti taprave jih smatra kot da jih ne najde.

Kako bi torej izbrizal vse driverje ki so nameščeni za Wireless kartico.
Tisto rollback driver sem že poskusil pa ne pomaga.

Upam, da mi ne bo potrebno ponovno formatiral WIN.

THX!!!
Lp,
Peter

Kaj res noben ne pozna teh zadev!
:\

jan01 ::

Vzami si čas in preštudiraj instller driverjev(z notepadom odpri inf datoteko pa pojdi po korakih, kakor je šel installer. Za tistega, ki ve kaj in kako, je zelo enostavno...
Pa ne uporabljaj čarovnika za novo strojno opremo. Skenslaj ga in sam posnami prave driverje(jih najbrž tudi widows update(če greš ročno z internet explorerjem updatat) najde!

OK
Kako izklopiš čarovnik za novo strojno opremo?

LP

solatko ::

Administrator tools - klikneš omrežje - lastnosti - driverji - odstranitev naprave - zbriše vse driverje od določene naprave - nato naložiš nove. Simpl kt pasul.

Carmack ::

BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...

Spike Edin ::

Priporočam uporabo programa Driver Cleaner! ;)0:)
The PC Doctor

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri driver potrebujem?

Oddelek: Pomoč in nasveti
151809 (1293) SloBiscuit
»

SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
577807 (7153) ArchNem
»

Računalnik se stalno obeša

Oddelek: Pomoč in nasveti
9857 (702) jrtjtejtt
»

Wireless problem!

Oddelek: Omrežja in internet
132258 (2146) vbohinc

Zvočniki Genius SW-5.1 Home Theater Wood

Oddelek: Zvok in slika