Forum » Pomoč in nasveti » Namestitev zvoka
Namestitev zvoka
brezimni ::
Nameščal sem okna xp na nov pc (sp2) pc, matična plošča je Gigabyte GA-M52S-S3. Vse je šlo gladko dokler se ni zataknilo pri gonilnikih za zvok. Saj je na začetku sploh okna niso prepoznale. Zato sem naložil popravek za HD zvok, zvočno kartico je potem našel, a ko sem jo hotel gor namestit pa se je namestitev prekinila. Niti nisem mogel ročno posodobit gonilnikov, ker ničesar ne najde. V biosu je zvočna vključena . Ali bi mogel dati visto na računalnik, ker vrže še 1 neznano opremo, pci device (možno čitalec kartic, ker tega tudi ni nikjer za videt). Poizkusil sem oba cedeja: pri xp javi napako, pri gonilnikih za visto pa gre naprej, samo gonilnika vseeno ne inštalira. Iz interneta pa nisem šel novejših dol potegnit, ker ga, tam ko sem bil, nimajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo ThinkPad E530C - kako vzpostaviti brezžično povezavo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3935 (1385) | ekran |
» | Ali naj naložim 64biten ali 32biten win 7?Oddelek: Operacijski sistemi | 3441 (2888) | whiteghosted |
» | GonilnikiOddelek: Programska oprema | 1917 (1800) | Housy |
» | Prenosnik-"zmrzne"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1386 (1188) | solatko |
» | Win XP + SB Live! 5.1 + Movie ModeOddelek: Pomoč in nasveti | 815 (729) | VASkO |