Forum » Kaj kupiti » Vi ocenite komplet komponent, jaz prodam....
Vi ocenite komplet komponent, jaz prodam....
Yoxi ::
Torej na razpolago imam sledeči komplet komponent ki delujejo brezhibno:
- osnovna plošča AsRock K8Upgrade-NF3 ( podnožje 939,sata, ata133, usb 2.0, agp 8x, 4xPCI, zvok 7.1, lan,..)
- procesor AMD Athlon 3000 ( menda 64, bom še preveru ker točno je)
- 2 x 256mb ddr400 ram
- grafična kartica ATI Radeon 9200 128mb ddr, tv-out
Torej ta komplet je na voljo za prodajo. Vi mi ga ocenite za koliko ga prodati da bo koza cela in volk sit. Sem iz Zasavja.
Lahko pa uredim še ostale komponente. Imam še na voljo trdi disk WD 120 Gb ter napajalnik LC 350W (tiho delovanje z menda 12cm ventilatorjem).
Če koga zanima je sedaj to na voljo za prodajo....
- osnovna plošča AsRock K8Upgrade-NF3 ( podnožje 939,sata, ata133, usb 2.0, agp 8x, 4xPCI, zvok 7.1, lan,..)
- procesor AMD Athlon 3000 ( menda 64, bom še preveru ker točno je)
- 2 x 256mb ddr400 ram
Torej ta komplet je na voljo za prodajo. Vi mi ga ocenite za koliko ga prodati da bo koza cela in volk sit. Sem iz Zasavja.
Lahko pa uredim še ostale komponente. Imam še na voljo trdi disk WD 120 Gb ter napajalnik LC 350W (tiho delovanje z menda 12cm ventilatorjem).
Če koga zanima je sedaj to na voljo za prodajo....
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)
glede procesorja sm se zmotu ni Athlon ampak AMD Sempron 2800+ (64bit) na podnožju 754, pravtako ima plata to podnožje.
Lej ni boh ve kaj, ampak mogoče ga bo pa kdo še za kej uporabnega uporabu :) sej dela ok.
Sej pravm za primirno ceno ga prodam.
Lahko dodam novo kišto LC z napajalnikom . Vse kar manjka je kak dvd pekač in je to to.
Lej ni boh ve kaj, ampak mogoče ga bo pa kdo še za kej uporabnega uporabu :) sej dela ok.
Sej pravm za primirno ceno ga prodam.
Lahko dodam novo kišto LC z napajalnikom . Vse kar manjka je kak dvd pekač in je to to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yoxi ()
solatko ::
Za €250 dobiš že kar spodoben računalnik, torej je to tvoje vredno €10 + pir. Tudi eno komponento nimaš za kej nucat, podnožje je samo 462 A starejše, grafika je za čitat ST forum, tolk mejhnih ramov pa tud nimaš kej rabit. Ni vredno, da bi si vzel čas za skup zmetat.
Lej sej ni treba pljuvat po tej temi...vem da ni veliko vredno, mogoče pa komu prav pride. Za kazga mulca bo že,za internet, musko, filme in šolo a ne ....igrc pa tko nima kej za igrat...učit se je treba
Blinder ::
- osnovna plošča
- procesor
- 2 x 256mb ddr400 ram
Res je tole vredno samo ene 40-50€.
- procesor
- 2 x 256mb ddr400 ram
Res je tole vredno samo ene 40-50€.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
čist cool zame ta cena
kaj pa če še dodam 120Gb wd disk, ter novo LC ohišje ter napajalnik( in naložim cel sistem gratis ), cd/dvd enote pa žal nimam....?
Lp
kaj pa če še dodam 120Gb wd disk, ter novo LC ohišje ter napajalnik( in naložim cel sistem gratis ), cd/dvd enote pa žal nimam....?
Lp
Blinder ::
Disk pride ene 25€, ohisje pa odvisno kaksno je. Eno(ali dve, tri) cdrom enoto ti lahko dam jaz, jih imam ene 12 viska LOL
99.991% of over-25 population has tried kissing.
ohišje je bilo pred pol ure kupljeno, ker sem rabil en napajalnik. Fora pa je bla al dam 40€ za napajalnik ali pa kupim komplet ohišje z napajalnikom za isto ceno. Ohišje je od LC sivo-črno.
solatko ::
Yoxi - narobe si razumel, nisem pljuval, temveč sem ti razložil kakšno je realno stanje, če računaš, da je nov računalnik z intel čipom, osnovno ploščo z vgrajeno grafiko, 2GB RAM-a DDR2, 120GB SATA disk, DVD RW SATA, ohišje in napajalnik z dvoletno garancijo pod €300, ti mora biti jasno, da se tega za pošten denar ne boš znebil, lahko pa stvar kompletiraš in podariš (za Božička ali Dedka mraza), kakšnemu sorodniku, sošolcu ali prijatelju (morda bi kdo porabil namesto routerja ali za server). Lahko se s tem komu prikupiš in bo to več vredno, kot tistih €50, kolikor bi dobil za delujoč računalnik, s temi komponentami. Morda boš pa v zameno kakšen krompir ali sadje dobil v zameno, če boš dal na pravi konec. Ne, ni moj namen zajebavanja, samo realno stari računalnik nima nikakeršne vrednosti pri sedanjih cenah. Tudi pol leta starega zelo težko prodaš za neko realno (pričakovano) ceno, krepko v zgubo. Poglej za kakšno ceno se prodajajo grafične kartice, ki so ble nove preko €300.
Pošteno ceno......nisem pričakoval da bom dobil za to boh ve nevem kolk € dobil ampak za solidno ceno. Podarim je ne, 100€ pa tut ne pričakujem za to, haloooo vem kake so cene po netu in bolhi in tut vem da če bom oglaševal za previsoko ceno, le tega nikoli nebom prodal. Bolš pa neki dejanskega dobit za to kokr pa da doma leži in se ne uporablja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 16810 (8849) | Vlad Tepeš |
» | Ocenite računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6302 (4818) | opeter |
» | Za koliko prodati (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5588 (4309) | sid911 |
» | Katero konfiguracijo kupitiOddelek: Kaj kupiti | 950 (886) | Zheegec |