Forum » Kaj kupiti » Cenejši prenosnik in njegov performance
Cenejši prenosnik in njegov performance
Zeratrem ::
Zanimam se za nakup tega Acer prenosnika. Zanima me, kakšna je grafična kartica ali lahko pričakujem dobro poganjanje filmov in nedeljsko igranje igric, brez visokih detajlov, itn. Npr. ali bi World of warcraft dobro deloval na tem prenosniku?
Ali obstaja kakšen page na katerem se da dobit grafe performansov različnih prenosnikov, tako kot to omogoča tomshardware za stacionarne komponente?
Kakšna je razlika med AMD in Intel procesorji za prenosnike, opazil sem, da imajo AMDjevi veliko manj cache-ja. Kako se to odraža pri uporabi?
Hvala za odgovore.
Ali obstaja kakšen page na katerem se da dobit grafe performansov različnih prenosnikov, tako kot to omogoča tomshardware za stacionarne komponente?
Kakšna je razlika med AMD in Intel procesorji za prenosnike, opazil sem, da imajo AMDjevi veliko manj cache-ja. Kako se to odraža pri uporabi?
Hvala za odgovore.
JIM22 ::
Tele turioni se grejejo ko hudič in ne bit začuden če te bo zajebaval polet. Jest bi uzel vsekakor neki na c2d al pa vsaj dual core(upam da veš keri proci se tako imenujejo), ker so dost hladnejši in tud bol o odzivni od amd. Preglej še kej druzga, ker acer je bol pri dnu kvalitete.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.
Vsi na FB pridružite se itVision :)
Vsi na FB pridružite se itVision :)
Zheegec ::
Pa JIM22 seveda ne poslušat (sploh ne glede "odzivnosti").
Dobra zadeva za ta denar, baterija sicer pri teh 17" ne zdrži ravno dobro, ampak to pač ni portable zadeva. Grafična je pač integrirana - novejše igre delujejo zelo slabo.
Dobra zadeva za ta denar, baterija sicer pri teh 17" ne zdrži ravno dobro, ampak to pač ni portable zadeva. Grafična je pač integrirana - novejše igre delujejo zelo slabo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Kibby ::
Sam imam X2 Turiona in je prijetno hladen... Nevem odkod JIM22-U da se greje "ko prasica"...
dedi542 ::
Turion sam po sebi se ne greje, ampak teli acerji se pa vsi bolj kot ne grejejo. Do zdej imel 2 acerja, oba sem moral vrniti v roku dveh tednov, ker se mi je ugasval zarad pregrevanja. (2 razlicna modela ) mozno, da sem res uganil glih taka 2 modela, a jaz vec ne grem na acerja. Imel sem se HPja in nisem imel nikoli s tem problemov. Zdej mam pa 2 maca prizgana 24/7, ventilator se skorej nikoli ne prizge in to je to.
Robertos664 ::
imam podobnega Acerja samo da ima še grafiko gf8400gs, pa je prižgan noč in dan. O segrevanju ni ne duha in sluha. Je samo prijetno mlačen na delu kjer je procesor.
lp robi
lp robi
Zeratrem ::
Saj me dejansko HPjevi c2d prenosniki precej mikajo, ampak so pa tudi precej okleščeni. Manj usb vhodov, ni TV outa.... Acerji imajo precej teh majhnih dodatkov, ki vsi skupaj naredijo veliko razliko.
Svizec69 ::
tv out, če ga potruješ je res fajn, usb priklope pa preprosto rešiš z enim hubom, drugače pa pri hp-jih glej vse oznake razen S (ko je na koncu S) ker to dejansko poemni da je bolj okleščena serija. Ostali pa vse te priključke imajo.
En očitek na te, sicer stilsko zelo lepe Acerje, tipkovnica se po določenem času tipkanja na sredini posede in tudi runtime baterije je slabši.
En očitek na te, sicer stilsko zelo lepe Acerje, tipkovnica se po določenem času tipkanja na sredini posede in tudi runtime baterije je slabši.
Robertos664 ::
Tipkovnica na 17" acerju je res dosti mehkejša na sredini, kot na isto velikem HP-ju. Glede baterije je pa tako da 17" itak nimaš za okrog nosit in je ves čas na pisalni mizi in priklopljen na štrom.
lp robi
lp robi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Acer prenosniki (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8532 (3556) | kmetek |
» | Kateri prenosnik do 599€? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11714 (9838) | trek@s |
⊘ | Kateri notebook?Oddelek: Kaj kupiti | 2231 (1755) | Stepni Volk |
» | Prenosnik HP ali AcerOddelek: Kaj kupiti | 2547 (2247) | Zheegec |
» | Kupujem prenosnik cca. 400kSIt (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8752 (6709) | nurmaln |