Forum » Pomoč in nasveti » računalnik ne pride v OS
računalnik ne pride v OS
_D_u_H_e_C_ ::
torej naložo sem na novo gor windowse, vse driverje, programe,...
nato sem računalnik izklopo, ter ko sem ga naslednjič vklopo se na ekranu ne prikaže čisto nič...ne pride niti v začetek biosev, kaj šele da bi začel windowse zaganjat...
torej ve mogoče kdo kaj bi naj blo narobe???
aja računalnik je stari 4 DNI pm :D
nato sem računalnik izklopo, ter ko sem ga naslednjič vklopo se na ekranu ne prikaže čisto nič...ne pride niti v začetek biosev, kaj šele da bi začel windowse zaganjat...
torej ve mogoče kdo kaj bi naj blo narobe???
aja računalnik je stari 4 DNI pm :D
_D_u_H_e_C_ ::
mhm
em ok sm ga pusto odklopljenga kake pol ure pa zaj s5 vse dela :D
sam tote plate so očitno čudne...
sm 3x nalagal različne windowse gor preden so prjeli drajverji za zvok...zdaj še to...upam da bo zaj vse ql :D
a zna kdo to razložit kaj bi lahk blo narobe da ni delalo nekaj časa??
em ok sm ga pusto odklopljenga kake pol ure pa zaj s5 vse dela :D
sam tote plate so očitno čudne...
sm 3x nalagal različne windowse gor preden so prjeli drajverji za zvok...zdaj še to...upam da bo zaj vse ql :D
a zna kdo to razložit kaj bi lahk blo narobe da ni delalo nekaj časa??
Spike Edin ::
Jaz imam isto plato ... P5K Deluxe in nisem imel takšnih in drugačnih težav tako da...
The PC Doctor
pozitron ::
Tko, da kaj?
Pri p5K vanilla je to zelo pogosta težava + še nekaj drugih bugov ma. Nevem pa zakaj ne poštimajo bios, al se ne da al pa nimajo interesa. Deluxe pa takšnih in pa še kakšnih težav pač nima. Škoda, da ko sem kupoval nisem reskiral za p5k-E ali pa DS4.
Pri p5K vanilla je to zelo pogosta težava + še nekaj drugih bugov ma. Nevem pa zakaj ne poštimajo bios, al se ne da al pa nimajo interesa. Deluxe pa takšnih in pa še kakšnih težav pač nima. Škoda, da ko sem kupoval nisem reskiral za p5k-E ali pa DS4.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pozitron ()
Spike Edin ::
Več ali manj ima vsaka plata bug-e. Pravim pa da imam isto plato in nimam težav pred kratkim sem tudi BIOS posodobil in mi vse dela brez problemov. Nč fantje tole prodat pa kupit drugo ...
The PC Doctor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | p5q-eOddelek: Pomoč in nasveti | 1652 (1136) | boogie_xlr |
» | PROBLEM z matično: ASUS P5KC (mislim da ide-pata konektorji ne delajo)Oddelek: Strojna oprema | 2619 (1194) | s1m0n |
» | P5KC + Crucial Ballistix 4GB kitOddelek: Strojna oprema | 1104 (649) | s1m0n |
» | Ni zvoka Asus P5KOddelek: Strojna oprema | 5131 (4195) | Dabl |
» | Matična plošča, kateroOddelek: Kaj kupiti | 3469 (2347) | Rokic |