Forum » Strojna oprema » Problem z IP35-E
Problem z IP35-E
BlackLine ::
Živijo!
Sestavu sem nov komp in ga veselo prižgem. Ventilatorji se zavrtijo in diski škrtajo. Bil sem zelo vesel, ampak na zaslonu ni bilo nič.
Po obsežnem pogovoru z Grimom in iskanju na vseh mogočih forumih, sem ugotovil, da je voltaža za ram prenizka. Do BIOS-a nisem imel dostopa in sem probau z nekimi reseti biosa, uporaba ene palčke rama in tako dalje.
Naenkrat sem pustu, da se sistem zalaufa do konca (prej, ko ni bilo slike sem ugasnu napajauc) in fuf. En majhen ogenj iz plate na nekem elementu, ki nimam pojma zakaj gre.
Sestavu sem prejšnji komp in ugotovu, da je skurlo še grafo. Zdaj sem obupan in nevem kaj narediti.
Matična bo šla v garancijo oz. menjavo (ja novo bom dobu), ampak nevem kako bo z grafično (gor je bilo vodno hlajenje in nevem kako oni upoštevajo menjavo kulerja - zdaj je gor stock).
Č ma kdo izkušnje s takimi reklamacijami naj napiše!
Povzetek:
Kako bi ko dobim nazaj komponente zbudil komp? Kake rame bi rabil za to (najbolj poceni)?
Kako je z garancijo za grafično? Ali jo bodo sprejeli in zamenjali (bila je kupljena 20.6 pri Kup.si)?
Hvala in LP!
BlackLine
Sestavu sem nov komp in ga veselo prižgem. Ventilatorji se zavrtijo in diski škrtajo. Bil sem zelo vesel, ampak na zaslonu ni bilo nič.
Po obsežnem pogovoru z Grimom in iskanju na vseh mogočih forumih, sem ugotovil, da je voltaža za ram prenizka. Do BIOS-a nisem imel dostopa in sem probau z nekimi reseti biosa, uporaba ene palčke rama in tako dalje.
Naenkrat sem pustu, da se sistem zalaufa do konca (prej, ko ni bilo slike sem ugasnu napajauc) in fuf. En majhen ogenj iz plate na nekem elementu, ki nimam pojma zakaj gre.
Sestavu sem prejšnji komp in ugotovu, da je skurlo še grafo. Zdaj sem obupan in nevem kaj narediti.
Matična bo šla v garancijo oz. menjavo (ja novo bom dobu), ampak nevem kako bo z grafično (gor je bilo vodno hlajenje in nevem kako oni upoštevajo menjavo kulerja - zdaj je gor stock).
Č ma kdo izkušnje s takimi reklamacijami naj napiše!
Povzetek:
Kako bi ko dobim nazaj komponente zbudil komp? Kake rame bi rabil za to (najbolj poceni)?
Kako je z garancijo za grafično? Ali jo bodo sprejeli in zamenjali (bila je kupljena 20.6 pri Kup.si)?
Hvala in LP!
BlackLine
BlackLine ::
Zdaj sem še enkrat prebrskal internet in našel da v v14 biosu je popravljeno to z rami.
Najraje bi nabavil en cheap šit ram da zbootam in flešam bios. Sem že gledal na mimovrste in sem našu te.
Zanima me če bi delovali. So pa 667, kar je minimum za to plato in imajo 1.8V.
EDiT: Popravljen link do ramov!
LP
BlackLine
Najraje bi nabavil en cheap šit ram da zbootam in flešam bios. Sem že gledal na mimovrste in sem našu te.
Zanima me če bi delovali. So pa 667, kar je minimum za to plato in imajo 1.8V.
EDiT: Popravljen link do ramov!
LP
BlackLine
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlackLine ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2476 (1834) | svit |
» | P5B-E Plus + E6300 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 13452 (7314) | AndreAS |
» | Računalnik do 600 € (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6271 (4881) | kucho |
» | 8800gt ni slike, ter restartanje računalnika!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1033 (922) | _LoW_ |
» | Konfiguracija.....Oddelek: Kaj kupiti | 1561 (1191) | nokia6310 |