Forum » Operacijski sistemi » Vista Transformation Pack
Vista Transformation Pack
rok-er ::
Imam težavo!
In sicer: imam windows XP in sem si namestil Vista Transformation Pack. Nekaj časa sam ga imal nato pa izbrisal. No, sedaj pa imam težavo z grafiko. Ikone na namizju so prevelike, tudi razmiki v meniju Start so zelo veliki in tudi črke so nekako "stanjšane". Poskušal sem na nadzorni plošči najti rešitev, a je nisem, zato vas naprošam za pomoč
Hvala!
In sicer: imam windows XP in sem si namestil Vista Transformation Pack. Nekaj časa sam ga imal nato pa izbrisal. No, sedaj pa imam težavo z grafiko. Ikone na namizju so prevelike, tudi razmiki v meniju Start so zelo veliki in tudi črke so nekako "stanjšane". Poskušal sem na nadzorni plošči najti rešitev, a je nisem, zato vas naprošam za pomoč
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zasvojenost z energijskimi pijačami in drugimi sladkanimi pijačamiOddelek: Loža | 3020 (2079) | Horas |
» | Zgodovinski uspeh Slovencev na evropski naravoslovni olimpijadiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12382 (10191) | St753 |
» | Stabilnost gonilnikov grafične kartice NvidiaOddelek: Strojna oprema | 2908 (2187) | r3dkv1c4 |
» | Problemi s trdim diskomOddelek: Strojna oprema | 1080 (951) | Pegart |
» | Spletna stran revije JokerOddelek: Omrežja in internet | 997 (908) | Gandalfar |