Forum » Kaj kupiti » Game port v USB oz. Game port kartica
Game port v USB oz. Game port kartica
CrustyDOD ::
Hej
Danes sem dobil en star dvedelni hotas kontroler Saitek X36 - x35. Problem pa nastane pri priključitvi seveda. X36 ima moški del za game port (ven iz tega gre tudi priključek, ko zgleda kot za tastare tipkovnice/miške), X35 pa ženski del. Moj MB seveda nima tega priključka nikjer vzadi.
Se da kje kupiti (online/slovenija) kakšen game port v USB ali vrjetno še boljše kakšna game port kartica, ki bi jo lahko vstavil v PCja? Sem že malo gledal po netu pa nikjer ne najdem nič..
Danes sem dobil en star dvedelni hotas kontroler Saitek X36 - x35. Problem pa nastane pri priključitvi seveda. X36 ima moški del za game port (ven iz tega gre tudi priključek, ko zgleda kot za tastare tipkovnice/miške), X35 pa ženski del. Moj MB seveda nima tega priključka nikjer vzadi.
Se da kje kupiti (online/slovenija) kakšen game port v USB ali vrjetno še boljše kakšna game port kartica, ki bi jo lahko vstavil v PCja? Sem že malo gledal po netu pa nikjer ne najdem nič..
CrustyDOD ::
Je ja, če imaš malo starejšo zvočno..
Bom tole probal: USB pretvornik
Ima en moški pa en ženski del točno to kar rabim.
Bom tole probal: USB pretvornik
Ima en moški pa en ženski del točno to kar rabim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z joystickomOddelek: Pomoč in nasveti | 1254 (1159) | MagicMan |
» | Joystick port na novih matičnih ploščahOddelek: Strojna oprema | 1131 (977) | roli |
» | PC Volan in Windows XPOddelek: Strojna oprema | 1379 (1277) | slikar |
» | ALi obstaja pretvornik iz Standard GamePort na USB (za Joystick)Oddelek: Strojna oprema | 1620 (1460) | Crimson_Shadow |
» | Game PortOddelek: Strojna oprema | 1004 (889) | VASkO |