Forum » Igre » Team fortress 2 mi šteka
Team fortress 2 mi šteka
legice ::
ok mam solidn komp,ampak pr igri team fortress 2 mi pa šteka.komp je star slabo leto dni(1gb rama,7600gs grafična,2core procesor 3ghz)prek neta igram tud battlefiald 2,pa mam skor do full gragiko,pa mi ne šteka,tuki pa jo dam na minimalno,pa je za znoret ,ker ne razumm zakaj šteka.še crysis mi dela brez štekanja z fiziko na high,pa še neki. 1 frend ma pov slabši procesor,mav manj rama,ma pa hujšo grafično(eno od nvidea je bla pred pol leta 50,000 sit nekdanjih.aja pa pinga mam vedno okoli 30.
ne vem,mogoče je nekakšna blesava fora,al neki takega.no če mi lahko pomagate,se vam zahvaljujem v naprej
ne vem,mogoče je nekakšna blesava fora,al neki takega.no če mi lahko pomagate,se vam zahvaljujem v naprej
Klemzz ::
aaaaaaaaaaaaaaa je*i ga :) pač grafična ni spodobna, tvoj kolega ma pa najbrž 88GTS ne? probi dat use na low pa še u confing filetku se poigraj mal.
PS: si probu posodobt dirverje?
PS: si probu posodobt dirverje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Klemzz ()
legice ::
ne ,ma 76oo gt.in ja nasvavu sem na low kolikor je možno,pa je isto.al mam na max ali low,šteka skoraj enako a bi formatiranje pomagalo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ekran šteka ob igranju preproste igre!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3838 (3090) | Cirosiro |
» | zatikanje igerOddelek: Pomoč in nasveti | 1035 (696) | greg |
» | počasnost računalnika-igrce štekajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1056 (921) | ;-) |
» | Asus extreme ax550Oddelek: Pomoč in nasveti | 1007 (921) | Super Sonic |
⊘ | 6800 gtOddelek: Kaj kupiti | 1642 (921) | kuglvinkl |