» »

Spletna trgovina ESVET

Spletna trgovina ESVET

gapy1981 ::

Pozdravljeni!

Mika me nakup prenosnika, zato zadnje čase redno spremljam spletne trgovine in njihovo ponudbo. Velikokrat pogledam ponudbo spletne trgovine ESVET, ker se mi zdi cenovno zelo privlačna. Pred časom je bilo že nekaj povedanega o vaših izkušnjah s to trgovino, kakih novih mnenj pa ni zaslediti. Zato bi prosil, če mi lahko tisti, ki ste predkratkim tam kaj kupili, poveste svoje mnenje in izkušnje glede njih.

Vsem se za njihove odgovore že v naprej zahvaljujem.

Lep pozdrav vsem.

Gapy

cCleo ::

"Poceni" ni vedno prioriteta za on-line naročanje.. Ne vem, sam žal nimam izkušen s to spletno trgovino.. Verjamem pa, da se bodo kmalu drugi razpisali;)

jan01 ::

Poglej še:
http://trgovina.partners.si/
http://www.laptop-shop.si/
...
Jaz ne vidim nobene kake pretirane ugodnosti, še posebno, če pogledaš na cene v nemčiji in avstriji(itak za glavne firme(hp, dell, lenovo,...) velja mednarodna garancija...

Jan01, hvala ti za nasvet.

Ali imaš s tema dvema trgovinama osebne izkušnje in kakšne so?

Prosil bi, če ima še kdo kake sveže izkušnje ali mnenje o ESVET-u ali katerikoli drugi slovenski spletni trgovini naj ga posreduje.

Hvala.

Lep pozdrav.

Gapy

@ jan01: ...pa se "splača" it osebno v sosednjo Avstrijo in Nemčijo, ali lahko zaupamo "dostavi na dom"? :\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cCleo ()

Namreč sam še nimam osebnih izkušenj z naročanjem preko tujih spletnih trgovin.. :\

Naj se še javi kdo, ki ima kakršne koli izkušnje z ESVET-om. Po možnosti kar se le da sveže.

Hvala in lep pozdrav.

Gapy

migaj ::

jaz mam s tgovino trgovina.partners.si dobre izkušnje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prosim še meni svetujte pri izbiri prenosnika

Oddelek: Kaj kupiti
332850 (2018) Tim Burton
»

Prenosnik do 1200evrov

Oddelek: Kaj kupiti
182396 (2042) roli
»