Forum » Kaj kupiti » Partners d.o.o.
Partners d.o.o.
Ryker ::
Mene pa zanima, če ima kdo kake izkušnje s to spletno trgovino? Trenutno majo očitno akcijo na skoraj vse artikle, kar mi je mogoče malo sumljivo, ker ene cene so res fajn spustili.
Še link: Partners d.o.o.
Še link: Partners d.o.o.
parasit ::
Cene so zares super ja, tudi osebje je kul. Koliko vem trgovina obstaja že nekaj let, so pa na spletu kakšno leto. Nakupi so ok, izdobava hitra, delajo pa res z minimalnim zaslužkom. Do sedaj nimam pripomb, pa tudi ko je bila ponudba slaba so mi poslali na e-mail po povpraševanju najboljšo ponudbo. Vsaka jim čast. Tudi če kaj ni bilo na zalogi so me obvestili in mi sporočili datum dobave, ki pa je kar držal. Zaenkrat me imajo kot kupca, upam da bo tako tudi v prihodnje.
To je to!
sid911 ::
Glede na moje izkušnje z njimi je zelo vredu trgovina.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
AlienRex ::
Cene niso ravno super, pa tudi ponudba ni ravno bogata (ni npr. GF8xxx graficnih). Cena E6600 je 328€, kar je kar precej precej vec kot je cena pri ostalih, kjer je cca 215€.
Pa se kaj bi se naslo.
Jaz tam ne bi/bom kupoval.
Pa se kaj bi se naslo.
Jaz tam ne bi/bom kupoval.
Dropbox: http://db.tt/Jg5BmDw
No brain - No tumors
No brain - No tumors
igor0203 ::
Kupil pri njih prenosnik. Za takratnih 270k SIT, nisem nikjer drugje našel boljše ponudbe. HP Pavilion,AMD X2 procesor,GF samostojna grafična(mislim, da je 6400), 2Gb rama, 15.4" ekran...
Ko sem naročil prek spleta, mi je prodajalec v roku pol ure poslal email, da so tisti dan prodali zadnjega na zalogi ter, da bojo novo pošiljko dobili 5-7 dni. no presnosnik sem dobil v roku 4 dni. Tudi prijazni so bili tako da, se splača tam kupovat.
Ko sem naročil prek spleta, mi je prodajalec v roku pol ure poslal email, da so tisti dan prodali zadnjega na zalogi ter, da bojo novo pošiljko dobili 5-7 dni. no presnosnik sem dobil v roku 4 dni. Tudi prijazni so bili tako da, se splača tam kupovat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: igor0203 ()
parasit ::
AlienRex mogoče res niso vsi artikli po najnižji ceni, nisi pa preveril, kako je s HP prenosniki. Jaz trenutno ne najdem trgovine, ki bi bila ceneje, enako z diski predvsem zunanjimi. Mislim da imajo tudi super ponudbo pri prenosnikih Acer, Lenovo, na LG monitorjih zagotovo, ter osebnih računalnikih Megahit ter HP. Enako velja za potroške, kartuše so super cene, enako tonerji. Res pa je da včasih na katerih artiklih zelo odstopajo. Msilim da če bi jim poslal mail, da je cena visoka, da bi jo že uredili, da bi bila cool. Vseeno,
jaz bi/bom še naprej kupoval.
še linki na super ponudbe:
HP prenosniki
Prenosniki Fujitsu Siemens
Trdi diski WD zunanji
Super cene ramov
jaz bi/bom še naprej kupoval.
še linki na super ponudbe:
HP prenosniki
Prenosniki Fujitsu Siemens
Trdi diski WD zunanji
Super cene ramov
To je to!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosik??Oddelek: Kaj kupiti | 1269 (1154) | mitja888 |
» | grafična agp?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (1006) | migaj |
» | Izbira med trdima diskomaOddelek: Kaj kupiti | 1413 (1186) | Ryker |
» | Potrebujem pomoč pri iskanju novega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1038 (928) | kapca81 |