Forum » Pomoč in nasveti » Samsung 2032BW problem
Samsung 2032BW problem
Vrocipes ::
Živijo, torej imam čisto nov monitor Samsung 2032BW in sem opazil sledeče:
V levem robu se mi približno 5 cm po dolžini in pa po celi višini pojavi in ostane pas, ki je siv, najbolj pa je zadeva opazna na sivi podlagi, takrat se kar precej opazi. S funkcijo MagicColor na intelligent sem dosegel, da se jo vidi dosti manj, na sivem pa se vseeno zelo opazi. Je pa zelo pravilne oblike in do piksla natančne, kot sem že rekel, nekje 5 cm v dolžino in pa po celi vertikali v tej dolžini.
Grafična kartica ni problem, ker sem probal na drugem monitorju in tega ni.
Torej če se komu sanja kaj narediti, oz. če je imel podobni problem naj mi prosim pove kaj je naredil, sicer bom moral nesti zadevo na garancijo in spet čakati doolgo.
Hvala, lp!
V levem robu se mi približno 5 cm po dolžini in pa po celi višini pojavi in ostane pas, ki je siv, najbolj pa je zadeva opazna na sivi podlagi, takrat se kar precej opazi. S funkcijo MagicColor na intelligent sem dosegel, da se jo vidi dosti manj, na sivem pa se vseeno zelo opazi. Je pa zelo pravilne oblike in do piksla natančne, kot sem že rekel, nekje 5 cm v dolžino in pa po celi vertikali v tej dolžini.
Grafična kartica ni problem, ker sem probal na drugem monitorju in tega ni.
Torej če se komu sanja kaj narediti, oz. če je imel podobni problem naj mi prosim pove kaj je naredil, sicer bom moral nesti zadevo na garancijo in spet čakati doolgo.
Hvala, lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Captur, 2008, Mokka .... (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9903 (8217) | Konlov |
» | Začetki sivih las (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12917 (11601) | jype |
» | Ali je to screen-bleed?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1289 (1048) | BB4l |
» | Sablja za odpiranje penine (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10814 (9471) | SkIDiver |
» | kakšna frizura?Oddelek: Loža | 3963 (3195) | Lio |