Forum » Pomoč in nasveti » neznan problem (ram)
neznan problem (ram)
urban87 ::
Imam prenosnika Acer 5100, delal je normalno, pred enim mescom pa sem 512 ramom dokupil še dodatnih 1GB . Od takrat naprej se mi brez posebnega razloga comp sam resetira, pred tem pa prikaže blue screen . Nisem prepričan, da je res kaj narobe z rami (novimi), saj ravnokar nalagam windows xp sp3 in nikakor ne pridem do konca, probal sem vsak ram posebej in skupaj - malo verjetni je da sta oba rama fuč , saj je prej comp deloval normalno, dokler se ni enostavno sesu . Pri inštalaciji se zatakne in pokaže blue screen . Prenosnik je sicer še v garanciji vendar bi se rad izognil čakanju. Prosim za čim več predlogov oz. rešitev!!!hvala
Na blue screenu se izpiše: A problem has been detected...
bla bla 3 odstavki navodil...
Physical memory dump..mislim da ste to že mnogi srečal.
Lp
Na blue screenu se izpiše: A problem has been detected...
bla bla 3 odstavki navodil...
Physical memory dump..mislim da ste to že mnogi srečal.
Lp
Pozabil sem povedati, da je inštalacija z win xp sp2 uspešna, vendar glavni problam ostane.
hvala vnaprej.Lp
hvala vnaprej.Lp
Spike Edin ::
Živjo!
Se pravi sedaj imaš 1GB v kosu in 512 MB rama v prenosniku? Probaj tisto ploščico katera ima 512MB dati ven in potem poglej če se problem ponavlja in seveda poročaj.
Se pravi sedaj imaš 1GB v kosu in 512 MB rama v prenosniku? Probaj tisto ploščico katera ima 512MB dati ven in potem poglej če se problem ponavlja in seveda poročaj.
The PC Doctor
_mOuSe_ ::
Saj je napisal da je probal vsak RAM posebej... Preveri RAMe s programom Memtest da vidiš če so ti problem.
lp, mOuSe
lp, mOuSe
Tudi z memtest86 sem že pregledal vse..nič ni našlo. Sumim da je matična plošča nestabilna... Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 7 Ultimate "Blue screen" vzrok?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1319 (931) | rk7254 |
» | Windows 7 64bitOddelek: Pomoč in nasveti | 2838 (2070) | Duhec |
» | Tezava z RAM-iOddelek: Pomoč in nasveti | 850 (812) | solatko |
» | RAM problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1416 (1316) | amigo_no1 |
» | navijanje geil value 2x512 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3831 (2888) | GregaG |