Forum » Programska oprema » program za nadzor nad računalnikom
program za nadzor nad računalnikom
n0_b0dy ::
zanima me, ce obstaja program, ki bi natacno sledil, kaj se dogaja na racunalniku, tudi kaj tocno se tipka v katerem programu.
hvala
hvala
bojank ::
Pozdravljen,
teh programov je kr nekaj.
Mi v šoli testiramo slovenski program nadzornik omrežja pro, kjer lahko spremljas vse racunalnike, prevzames nadzor nad racunalnikom, v vseh računalnikih odpreš internetni naslov, programe... naenkrat, snemaš dogajanje na računalnikih....
To je samo nekaj od tega kar ponuja ta zadeva. Je kr priročna, če želiš spremljati in voditi današnjo mladino.
lp B
teh programov je kr nekaj.
Mi v šoli testiramo slovenski program nadzornik omrežja pro, kjer lahko spremljas vse racunalnike, prevzames nadzor nad racunalnikom, v vseh računalnikih odpreš internetni naslov, programe... naenkrat, snemaš dogajanje na računalnikih....
To je samo nekaj od tega kar ponuja ta zadeva. Je kr priročna, če želiš spremljati in voditi današnjo mladino.
lp B
e kidam ja naljevo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hofer Medion usb 3.0 64 gb ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 4832 (2790) | mojster_joni |
» | NOD32 ali Avast?Oddelek: Informacijska varnost | 8550 (7751) | bluefish |
» | svchost in 100% obremenitev cpuOddelek: Pomoč in nasveti | 2380 (1907) | Microsoft |
» | Javlja NTLDR napako in uraOddelek: Pomoč in nasveti | 1311 (1230) | Izi |
» | snemanje videa na računalnikOddelek: Zvok in slika | 1212 (1143) | T(he) Boss |