Forum » Zvok in slika » Crkovanje TV
Crkovanje TV
Makica1 ::
Spet vas pozdravljan z novim problemom.
Plazma LG (model PC55) mi namreč med gledanjem TV programov ali pa DVD-jev kar na lepem crkne, izgubi sliko. Ko jo vgasnem in ponovno prižgem zadeva normalno deluje naprej. Včasih se to ponovi enkrat na dan, trenutno pa sem gledala film in se je to ponavljalo vsakih 5 minut, tako nadležno da sem vse ugasnila in vam pišem. Enako se je zgodilo že prejšnji teden, pa se je potem umirilo.
Prosim vas, če mi svetujete kaj naj naredim. Plazma je stara 3 mesece in je seveda v garanciji. Je lahko kriva plazma ali kake druge povezave?
LP
Plazma LG (model PC55) mi namreč med gledanjem TV programov ali pa DVD-jev kar na lepem crkne, izgubi sliko. Ko jo vgasnem in ponovno prižgem zadeva normalno deluje naprej. Včasih se to ponovi enkrat na dan, trenutno pa sem gledala film in se je to ponavljalo vsakih 5 minut, tako nadležno da sem vse ugasnila in vam pišem. Enako se je zgodilo že prejšnji teden, pa se je potem umirilo.
Prosim vas, če mi svetujete kaj naj naredim. Plazma je stara 3 mesece in je seveda v garanciji. Je lahko kriva plazma ali kake druge povezave?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma, LCD električna poraba (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 55985 (44781) | mojbrat |
» | Včena dilema : Philips 8404h ali Samsung B750Oddelek: Zvok in slika | 1467 (1298) | djordjevic |
» | Nakup LCD ali plazma TVOddelek: Kaj kupiti | 9508 (5950) | Leks |
» | Katero plazmo, do 560K SITOddelek: Zvok in slika | 4547 (3816) | javaman |
» | Plazma kupljena v HoferjuOddelek: Zvok in slika | 4415 (3293) | Melanholija |