Forum » Pomoč in nasveti » Kje dobit delujoči OpenOffice 1.1.x v slovenščini?
Kje dobit delujoči OpenOffice 1.1.x v slovenščini?
Xavier ::
Seos
Mogoče kdo od vas ve od kje bi se dalo downloadat DELUJOČI OpenOffice 1.1.4 (ali katero drugo verzijo od 1.0.0 do 1.1.5) v slovenščini?
Jaz sem zadevo potegnil že z večih strani, tudi z uradne, pa mi vedno napiše da je nekaj narobe. Winrar mi napiše: Unexpected end of archive, Winzip pa: Damaged Archive. To se mi zgodi na vsakem PC-ju.
Angleška verzija sicer dela OK ampak jaz bi rad imel slovensko.
Fenx za odgovore!
Mogoče kdo od vas ve od kje bi se dalo downloadat DELUJOČI OpenOffice 1.1.4 (ali katero drugo verzijo od 1.0.0 do 1.1.5) v slovenščini?
Jaz sem zadevo potegnil že z večih strani, tudi z uradne, pa mi vedno napiše da je nekaj narobe. Winrar mi napiše: Unexpected end of archive, Winzip pa: Damaged Archive. To se mi zgodi na vsakem PC-ju.
Angleška verzija sicer dela OK ampak jaz bi rad imel slovensko.
Fenx za odgovore!
Verzije od 2.0 do 2.3 sem že sprobal in za mene so slabše kot tiste od 1.0.0 do 1.1.5. Oprosti, o tem ne bi rad podrobno razgrabljal in se oddaljeval od bistva te teme. Iščem delujoč OpenOffice 1.0.0 – 1.1.5 v slovenščini in bom zelo hvaležen tistemu ki mi pove kje ga lahko dobim.
Ajd!
Ajd!
Mobidick ::
Meni je šlo tole slovensko verzijo 1.1.4 brez težav dol snet s Free Download Managerjem. Winzip odpakira brez problemov.
The future is digital!
Hvala da si mi povedu za Free Download Manager. Zdaj ko sem z njim zadevo dol potegnu dela OK.
FENX!
FENX!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Želja po odprtokodnem OS/2Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3350 (2213) | CaqKa |
» | 2 x Open Office problemOddelek: Programska oprema | 1594 (1269) | Yossarian |
» | OpenOffice 2.0 Beta 2Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5419 (3841) | kriko1 |
» | OpenOffice 2.0 je na potiOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5172 (3776) | Marjan |
» | zaganjanje programa kot rootOddelek: Operacijski sistemi | 1138 (1034) | ql000 |