Forum » Programska oprema » kako resizati linux ext3 particijo
kako resizati linux ext3 particijo
b4ssk1ller ::
ko sem v ubuntuju seveda z gpartedom ne morm, poskusu sm tud že s knoppix in mi reče da nemore resizat particijo...kako naj jo??
coffeetime12 ::
Namesti si Partedmagic ali pa Gparted. Resetiraj računalo, vstavi cd in sledi navodilom.
poskusu sm z gparted in partedmagic: pr gparted mi ne dela grafika, vse je popacano in neberljivo, kot da bi se mi grafična skurla (100% se mi ni), pri partedmagic pa mi napiše ''boot:'' in kaj potem naprej???
vem vem, pa mi napiše boot: in prtisnm entr in je boot v novi vrstici, lahko to nardim 1000x al pa čakam 3 dni, skos sam ta boot visi...bom šenkrat probu zapect, drgač pa nevem...
karafeka ::
A si sigurn, da nisi imel priklopljene particije, ko si jo želel spreminjati v koppix-u?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za backup windows sistema z vsemi nastavitvami ter programiOddelek: Pomoč in nasveti | 1884 (1326) | delfinus |
» | Tripple bootOddelek: Operacijski sistemi | 1200 (1037) | Icematxyz |
» | Ubuntu netbook 10.4 in particioniranjeOddelek: Operacijski sistemi | 1940 (1652) | Icematxyz |
» | Windows 98/ME in XP na istem PC-juOddelek: Operacijski sistemi | 1177 (1084) | Bugsy26 |
» | Problem z bootanjem v WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (1043) | Cr00k |