Forum » Pomoč in nasveti » Scaner UMAX 2100U
Scaner UMAX 2100U
badge ::
Po instalaciji umaxa 2100u z vsemi driverji in updati stvar še vedno ne dela. XP-ji ga sicer instalirajo, viden je in nič se ne zgodi!!
HEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!;((
HEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!;((
rc-car ::
Jaz sem mel tut ful velike probleme s tem scannerjem v XPjih.
Torej, pojdi na domačo stran Umax.de in si dol potegni ta nove driverje za XP. Potem jih instaliraj. Restart. Priklopi skener in winsi bodo instalirali svoje driverje. Restart. Pojdi v Device Manager in tam poišči scenner. Potem izberi Update driver in označi, da boš izbral driver s seznama. Potem samo še izberi Umaxov driver in restartej.
:)
Torej, pojdi na domačo stran Umax.de in si dol potegni ta nove driverje za XP. Potem jih instaliraj. Restart. Priklopi skener in winsi bodo instalirali svoje driverje. Restart. Pojdi v Device Manager in tam poišči scenner. Potem izberi Update driver in označi, da boš izbral driver s seznama. Potem samo še izberi Umaxov driver in restartej.
:)
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
badge ::
sem probal in ne dela. skinu sem driverje + update za XP, speljal po navodilih, najde skener, ko pa vklopim test, da' nek error in adijo. bom kar prodal...hvala za trud.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Umax AstraNET iA101Oddelek: Pomoč in nasveti | 1391 (1391) | gm80 |
» | skenerOddelek: Strojna oprema | 1227 (1150) | BoBi |
» | skener umax astra 610SOddelek: Strojna oprema | 1052 (1012) | jurre |
» | UMAX ASTRA @ winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1075 (964) | rc-car |
» | Win XP + Astra 3400Oddelek: Pomoč in nasveti | 2248 (2057) | andrej |