Forum » Pomoč in nasveti » DDL problem!
DDL problem!
debitel ::
Naj samo prvo recem ZELOOOOOOO bom hvalezen, ce mi bo kdo znal pomagat.
Torej na kompu imam nek zunanji program, kjer je nastavljeno da se lahko povezuje prek DDL jev. Ko odprem v Excellu datoteko, ki naj bi se povezala na te DDLje, se poveze samo delno in sicer 2 od 8 parametrov, pa se ta narobe.
Nisem racunalnicar, tezko vam razlozim kaj bolje, lahko vam pa povem, da je zadeva delala na XP-eng in office 2007, enem kompu, sedaj probavam visto in office 07, pa xpje in office 07 pa xp in office 03, pa mi nikjer vec ne rata povezat zadeve da bi delala. Sem ze cel dan na liniji z microsoftovim supportom, so probali tudi 4 razlicne setupe, pa nic. Excell file-celice so zaklenjene, ce kdo obvlada DDLje in bi se s tem poigral, sem pripravljen tud nagradit trud. Ker sam pojma nimam, priznam.
Sploh ne vem kaj naj naredim, preracuni v excellu so pa zelooo pomemben podatek.
Ful bom vesel pomoci, lep pozdrav Vid
vid200@gmail.com, 041777-606
Torej na kompu imam nek zunanji program, kjer je nastavljeno da se lahko povezuje prek DDL jev. Ko odprem v Excellu datoteko, ki naj bi se povezala na te DDLje, se poveze samo delno in sicer 2 od 8 parametrov, pa se ta narobe.
Nisem racunalnicar, tezko vam razlozim kaj bolje, lahko vam pa povem, da je zadeva delala na XP-eng in office 2007, enem kompu, sedaj probavam visto in office 07, pa xpje in office 07 pa xp in office 03, pa mi nikjer vec ne rata povezat zadeve da bi delala. Sem ze cel dan na liniji z microsoftovim supportom, so probali tudi 4 razlicne setupe, pa nic. Excell file-celice so zaklenjene, ce kdo obvlada DDLje in bi se s tem poigral, sem pripravljen tud nagradit trud. Ker sam pojma nimam, priznam.
Sploh ne vem kaj naj naredim, preracuni v excellu so pa zelooo pomemben podatek.
Ful bom vesel pomoci, lep pozdrav Vid
vid200@gmail.com, 041777-606
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Orodje Slovenskega podjetniškega sklada za pripravo finančnega načrta projektaOddelek: Programska oprema | 5877 (5040) | Pithlit |
» | Copy & PasteOddelek: Pomoč in nasveti | 685 (625) | StratOS |
» | turn off excel date autoformattingOddelek: Pomoč in nasveti | 1861 (1564) | Blade` |
» | Office 07 Enterprise in VistaOddelek: Operacijski sistemi | 1050 (857) | Galaxy |
» | Kako uporaba MS rešitev povzroča konkretno poslovno škodoOddelek: Loža | 2616 (1683) | ahac |