Forum » Strojna oprema » Problem z diskom pri prensniku Toshiba
Problem z diskom pri prensniku Toshiba
sebi7 ::
Imam prenosnik Toshiba Satellite P200D-11L.Zanima me kakšen disk lahko dam noter!V bistvu imam eno prsto mesto odzadaj ampak nevem kak se to priklopi ker ne vidim nobenega priključka!Če ima kdo tale prenosnik mi naj prosim pove kk gre disk noter....oz kateri sata ali tisti navadni?
Hvala za odgovore
Hvala za odgovore
ant ::
# Trdi disk: 200-GB, 4200 obratov/minuto, Serial ATA-150, S.M.A.R.T.
noter gre sigurno sata disk, samo mi ni jasno, kakšno prosto mesto imaš? ali ni že original diska not? da bi bil prostor za še en disk nisem opazil, saj nikjer ne piše. ponavadi imajo laptopi svoja posebna ohišja, kamor so pritrjeni diski in nato vstavljeni v laptop.
link
noter gre sigurno sata disk, samo mi ni jasno, kakšno prosto mesto imaš? ali ni že original diska not? da bi bil prostor za še en disk nisem opazil, saj nikjer ne piše. ponavadi imajo laptopi svoja posebna ohišja, kamor so pritrjeni diski in nato vstavljeni v laptop.
link
zee ::
verjetno misli PCMCIA rezo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Odzadaj sem pogledal ka je prosto pa v knjigi na risbici piše za tole da je HDD2.Predvidevam da je to to saj je točno take velikosti ko sem pogledal.Samo ne vidim nobenega riključka kam bi disk priklopil!
Jakka ::
Najbolje, da slikaš to režo, pa bomo takoj vedeli za kaj se gre. Na internetu ni nobene pametne slike.
Namreč pri prenosnikih se dostopa do diska vedno od spodaj, ne odzadaj in ne odstrani. Pa da bi imel prenosnik dve mesti za 2,5 disk... ne vem če je dovolj prostora.
Namreč pri prenosnikih se dostopa do diska vedno od spodaj, ne odzadaj in ne odstrani. Pa da bi imel prenosnik dve mesti za 2,5 disk... ne vem če je dovolj prostora.
http://www.notebookreview.com/picture.a...
tule je slika, takšno bi moralo bit...moj je čist enak samo da ni tistih pinow oz. konektorjev.
tule je slika, takšno bi moralo bit...moj je čist enak samo da ni tistih pinow oz. konektorjev.
Jakka ::
Daj povezavo do članka, v katerem se nahaja slika, ne samo do slike. Namreč pod sliko piše kaj je na njej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD adapterOddelek: Pomoč in nasveti | 3320 (2919) | bbobst |
» | Nov prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 2489 (1754) | m0LN4r |
» | Zunanji HDD v Hoferju (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 15325 (7698) | pirlo |
» | Prenosnik se greje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6997 (5898) | Pyr0Beast |
» | IDE in SATAOddelek: Strojna oprema | 2049 (1577) | Fizikalko |