» »

problem pri norton ghost programu

problem pri norton ghost programu

El Nino ::

Zdravo

Rabil bi vašo pomoč oziroma vaše izkušnje oz. mnenja. V kratkem nameravam formatirati hdd ker se je pač nabralo gor nesnage...:\ .
V glavnem rad bi sformatiral, naložil windowse pač tako kot to gre in potem še naložil res nekaj osnovnih programov (office, pa antivirus) in naredil image hard diska oziroma ghost (.gho). Do sedaj sem na drugem računalniku uspešno uporabljal hiren's boot cd oziroma norton ghost bp. Sedaj na novem računalniku pa se pojavlja problem:| . Ko restartam računalnik, grem v bios, nastavim da mi boota iz cd roma mi cdja po ponovnem zagonu ne zazna. Odkril sem ''napako'' in ugotovil da je krivo to, da ima cd/dvd rom sata priklop. Zato sem poskušal z eksternim cd romom (home made, v bistvu navaden cd rom vtaknjen v 3,5'' ohišje od zun. hdd pa povezano vse s kabli pa lastno napajanje pa.......)in nastavil boot primarno na usb. CD je videlo, norton ghost se je zagnal, so bili pa potem problemi pri (tako kot je napisalo) nalaganju driverjev,...(:\ ). In tako iz tega ni bilo nič. Zato bi vas prosil, če bi kdo izmed vas znal iz tega 'spisa'>:D kaj razbrat in dobit rešitev:D .

2. možnost je pa da če bi mi lahko povedali lastne izkušnje in predlagali kakšen drug program
tako da pišite prosim:D

hvala
lp

tony1 ::

Probaj prestavljati cd-rom med master, slave in cable select (a se na SATI to sploh da? :8) )

jan01 ::

MOrda tista verzija gjosta še ne podpira sata
Drugače pa svetujem dosti boljši acronis true image.

detroit ::

če je kšn str zihr ne podpira sata ja mislim da je od 8.0 naprej
jst uporablam 11.0 (ghost solution suite 2.0, uporablam pa zato ker ne rabi .net in ga lahk nucas v winpe)

je pa še par drugih moznosti
acronis npr
Skero

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows xp kako in s cem ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
182062 (1611) solatko
»

Ghost image in SATA disk

121736 (1489) alex32
»

Image diska in postavitev sistema

Oddelek: Programska oprema
81082 (985) majlo
»

Kaj uporabiti za zaščito podatkov in konfiguracije?

Oddelek: Programska oprema
11952 (845) boych
»

Postavitev sistema

452371 (1742) BlackHole

Več podobnih tem