Forum » Programska oprema » Iz nove na staro verzijo programa: error
Iz nove na staro verzijo programa: error
klevic ::
Pozdravljeni,
ne vprašajte zakaj, vendar tako je treba. Odstranil sem novejšo verzijo programa IDWorks ter bi rad namestil starejšo.
Ob namestitvi dobim sledeči error:
The installation cannot continue due to a conflict with another application at c:\windows\.
Please remove the other application and the run this installation
Kako torej najti motečo datoteko ter jo odstraniti. Obstaja kakšen programček, ki bi mi lahko to pomagal najti ter odstraniti. Zadeva je precej urgentna.
lp k
ne vprašajte zakaj, vendar tako je treba. Odstranil sem novejšo verzijo programa IDWorks ter bi rad namestil starejšo.
Ob namestitvi dobim sledeči error:
The installation cannot continue due to a conflict with another application at c:\windows\.
Please remove the other application and the run this installation
Kako torej najti motečo datoteko ter jo odstraniti. Obstaja kakšen programček, ki bi mi lahko to pomagal najti ter odstraniti. Zadeva je precej urgentna.
lp k
www.gwost.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z odpiranjem programaOddelek: Pomoč in nasveti | 3954 (3390) | konspirator |
» | windows 7 appcrash problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 2555 (2469) | blazkox |
» | HTTP serv. programOddelek: Omrežja in internet | 1926 (1763) | pivmik |
» | ne morem bootat v graficni nacin v red hat linuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1168 (1120) | robinzon |
» | Uporabniki Kazaae in podobnih - pozor!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2376 (2376) | dex |