Forum » Strojna oprema » resetiranje računalnika
resetiranje računalnika
Tammih ::
Zdravo! Zadnje čase se mi računalnik večkrat samodejno resetira, po resetu pa mi večkrat ne dela monitor , oz. slika takoj po resetu zgine (lučka za power še gori)... Comp se mi ponavadi resetira, ko na podaljšek (max:3600W ) priklopim namizno svetilko oz. sobno TV anteno... Včasih se resetira tudi kar z lepega, ne da bi karkoli preklapljal... Da zadevo spravim v red, moram naknadno še parkrat resetirat comp, oz. sklopit vse kable, da se zalaufa vse, vključno z monitorjem...
Računalnik se ne pregreva...nč ni navito..napajalnik pa 550
Je morda težava v slabem podalšku oz razdelilcu (do 3600W), ali morda v slabem toku, nihanju napetosti (študentski dom)?
Računalnik se ne pregreva...nč ni navito..napajalnik pa 550
Je morda težava v slabem podalšku oz razdelilcu (do 3600W), ali morda v slabem toku, nihanju napetosti (študentski dom)?
drVrh ::
lp
napajalnik ti zajbava pri meni je blo enako nato sem zamenjal napjalnik na močnejšega in novga
nato je delalo in še zaj mi
(Nikola Tesla)
napajalnik ti zajbava pri meni je blo enako nato sem zamenjal napjalnik na močnejšega in novga
nato je delalo in še zaj mi
(Nikola Tesla)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Racunalnik potrebuje po zagonu se en rebootOddelek: Strojna oprema | 5074 (4566) | amdsup5 |
» | Windows xp bluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 2142 (1823) | Duhec |
» | Problem z diskom ali kaj drugega?Oddelek: Pomoč in nasveti | 914 (863) | detroit |
» | Čudne temperatureOddelek: Strojna oprema | 942 (831) | heatpipe |
» | nonstop se mi resetira racunalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 901 (817) | AngelOfDeath |