Forum » Pomoč in nasveti » skrbniško dovoljenje vista
skrbniško dovoljenje vista
BuffaloSLO ::
Zanima me kako pridem do skrbniškega dovoljenja. Namestil sem si en program, zdaj pa hocem kopirat iz cdja eno datoteko, pa mi napise da morem vnesti skrbniško dovoljenje...
hvala
lp
hvala
lp
Davids84 ::
Živjo
Pojdi v Nadzorno ploščo ,odpri mapo Uporabniški računi in tam boš zagledal možnost vklop ali izklop nadzora uporabniškega računa(UAC) nato pa izklopi to možnost.
Če ti še kaj ni jasno pa sporoči.
Lep pozdrav
Pojdi v Nadzorno ploščo ,odpri mapo Uporabniški računi in tam boš zagledal možnost vklop ali izklop nadzora uporabniškega računa(UAC) nato pa izklopi to možnost.
Če ti še kaj ni jasno pa sporoči.
Lep pozdrav
BuffaloSLO ::
aha :)
očitno ni bil problem v tem...
zdaj imam izklopljen UAC, in ko hočem spet kopirat mi napiše: Za izvedbo tega dejanja potrebujete dovoljenja.
kaksa ideja?
očitno ni bil problem v tem...
zdaj imam izklopljen UAC, in ko hočem spet kopirat mi napiše: Za izvedbo tega dejanja potrebujete dovoljenja.
kaksa ideja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem prilepiti ali narediti nove datoteke v C:Oddelek: Pomoč in nasveti | 1051 (929) | ToniT |
» | LG-jevi monitorji ugasnejo varnostni sistem UAC v WindowsOddelek: Novice / Varnost | 10332 (7022) | Mr.B |
» | Windows 8.1 - admin rightOddelek: Pomoč in nasveti | 1470 (1180) | Grega_K |
» | guest uporabnik odvzem vec pravicOddelek: Pomoč in nasveti | 1422 (988) | Cold1 |
» | Vista problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1189 (1076) | Klemzz |