Forum » Kaj kupiti » kateri kabelski router
kateri kabelski router
perci ::
Torej, zdele mam tkole uštimano:
1 komp prvezan na kabel z mrežno, iz njega druga mrežna v hub in iz huba zadeva spelana še v dve računali.
Boste rekli: en pentium 133, dve mrežni not in linux, sam jst nimam placa še za eno mašino, niti je nočem imet ;((
Rad bi nabavil en soliden in cenovno ugoden router, da mi ne bo treba imeti serverja vedno prižganga in da ne bo obremenjen še z sharanjem povezave, ker je že tko precej.
Boste rekli: en pentium 133, dve mrežni not in linux, sam jst nimam placa še za eno mašino, niti je nočem imet ;((
Lep pozdrav, Peter
1 komp prvezan na kabel z mrežno, iz njega druga mrežna v hub in iz huba zadeva spelana še v dve računali.
Rad bi nabavil en soliden in cenovno ugoden router, da mi ne bo treba imeti serverja vedno prižganga in da ne bo obremenjen še z sharanjem povezave, ker je že tko precej.
Lep pozdrav, Peter
krneki ::
Ker tudi jaz nočem met še ene dodatne gajbe sem si pred kratkim pri JAE ubodu Barricade Broadband Router SMC7004BR in sm kr lepo zadovoljen. Samo ena pomankljivost je, ki me moti in to je logfile, ki ga ubistvu sploh ni. Logira namreč samo zadnjih 40 (al neki tazga) connectov od uzuni...
Aja, cena 40k
Aja, cena 40k
SasoS ::
en pentium 133, dve mrežni not in linux :D
ne, resno...taka mašinca ima tudi prednost. Daš recimo neki zvečer downloadat, pa nej se počasi čez celo noč kopira, "taveliko" mašino pa ugasneš da lažje spiš. Zihr si lah najdš kej placa kje v kšnm kotu, omari...
ne, resno...taka mašinca ima tudi prednost. Daš recimo neki zvečer downloadat, pa nej se počasi čez celo noč kopira, "taveliko" mašino pa ugasneš da lažje spiš. Zihr si lah najdš kej placa kje v kšnm kotu, omari...
perci ::
krneki: kje si pa kupil ta router in kolk je cena?
SasoS: mah, sej bi se dal nekak mal placa najdet, sam se mi zdi rešitev z routerjem elegantnejša :)
SasoS: mah, sej bi se dal nekak mal placa najdet, sam se mi zdi rešitev z routerjem elegantnejša :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | razdelitev povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1352 (899) | integral15 |
» | Nevihta in PCOddelek: Loža | 2654 (1779) | neoto |
» | ADSL + 3 rac v omrezju, kako ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2493 (1964) | klemen338 |
» | Kako pospešit Pentium 100 PC? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3862 (3256) | AtaStrumf |
» | ADSL-kako povezati 4 PC?Oddelek: Omrežja in internet | 2034 (1760) | ToniT |