Forum » Pomoč in nasveti » Tezave ACER 2490 driverju !!NUJNO
Tezave ACER 2490 driverju !!NUJNO
b3no ::
Zivjo
Kupil sem omenjen leptop in na njem so bili nalozeni Window vista. Ker mi niso bili všeč sem nalozil gor Windows Xp Service pack 2. ko sem hotel poslusati muzko pa mi je napisalo da ni instaliran driver za to. zraven nisem dobil nobenega cd z driverji. Downloadov sm driverje z ACER-jeve uradne strani in jih instalirav vendar nismo delali. Nujno potrebujem nasvet kako naj usposobiv zvok na tem leptopu oz. ket bi dobil delujoci driver.
LP
Kupil sem omenjen leptop in na njem so bili nalozeni Window vista. Ker mi niso bili všeč sem nalozil gor Windows Xp Service pack 2. ko sem hotel poslusati muzko pa mi je napisalo da ni instaliran driver za to. zraven nisem dobil nobenega cd z driverji. Downloadov sm driverje z ACER-jeve uradne strani in jih instalirav vendar nismo delali. Nujno potrebujem nasvet kako naj usposobiv zvok na tem leptopu oz. ket bi dobil delujoci driver.
LP
El Nino ::
vpiši v google model od matične plošče (predvidevam da maš zvočno integrirano na matični) + drivers pa ti bo sigurno kaj našlo.
lali12 ::
Napiši točno katere driverje rabiš. A imaš tudi TV kartico.( modem,infrared,wireles,camera itd. ).
INTEL C2DUO 6750 - ASUS P5K - 8600GTS
500GB - 4GB RAM - MAG 22"
500GB - 4GB RAM - MAG 22"
dukenukem ::
ponavad je gor realtekov ,rabš pa 2 stvari,prvo ene hd jajca,nato še driver ,zdj sm pogledu in maš realtekovo ,evo ti link za driver klik here
to je driver ,obstajajo pa še neke knjižnice za vinse, da dela ta hd to lahk tud najdemo, če ti nav še delal
to je driver ,obstajajo pa še neke knjižnice za vinse, da dela ta hd to lahk tud najdemo, če ti nav še delal
b3no ::
zj sm instalirov tist realtekov driver pa mi sezmer nedela. tko da prosm ce mi lohk zrihtas se tisto ostalo k si napisov.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ni driverjev na uradni straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1431 (884) | Dr_M |
» | Zvočna kartica Genius Sound maker value 5.1 problemOddelek: Zvok in slika | 3589 (2384) | Riff |
» | Problem z zvokom na plati oz. (ga sploh ni)Oddelek: Pomoč in nasveti | 886 (814) | Krimi |
» | Zelo, zelo cuden problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1805 (1476) | #Fr3aKazoiD! |
» | adsl ne dela :(Oddelek: Omrežja in internet | 1807 (1339) | polde66 |