» »

Tezave ACER 2490 driverju !!NUJNO

Tezave ACER 2490 driverju !!NUJNO

b3no ::

Zivjo

Kupil sem omenjen leptop in na njem so bili nalozeni Window vista. Ker mi niso bili všeč sem nalozil gor Windows Xp Service pack 2. ko sem hotel poslusati muzko pa mi je napisalo da ni instaliran driver za to. zraven nisem dobil nobenega cd z driverji. Downloadov sm driverje z ACER-jeve uradne strani in jih instalirav vendar nismo delali. Nujno potrebujem nasvet kako naj usposobiv zvok na tem leptopu oz. ket bi dobil delujoci driver.

LP

El Nino ::

vpiši v google model od matične plošče (predvidevam da maš zvočno integrirano na matični) + drivers pa ti bo sigurno kaj našlo.

ja ket nj pa pogledam kero maticno mam

lali12 ::

Napiši točno katere driverje rabiš. A imaš tudi TV kartico.( modem,infrared,wireles,camera itd. ).
INTEL C2DUO 6750 - ASUS P5K - 8600GTS
500GB - 4GB RAM - MAG 22"

dukenukem ::

ponavad je gor realtekov ,rabš pa 2 stvari,prvo ene hd jajca,nato še driver ,zdj sm pogledu in maš realtekovo ,evo ti link za driver klik here ;)
to je driver ,obstajajo pa še neke knjižnice za vinse, da dela ta hd to lahk tud najdemo, če ti nav še delal ;)

zj sm instalirov tist realtekov driver pa mi sezmer nedela. tko da prosm ce mi lohk zrihtas se tisto ostalo k si napisov.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ni driverjev na uradni strani

Oddelek: Pomoč in nasveti
351431 (884) Dr_M
»

Zvočna kartica Genius Sound maker value 5.1 problem

Oddelek: Zvok in slika
213589 (2384) Riff
»

Problem z zvokom na plati oz. (ga sploh ni)

17886 (814) Krimi
»

Zelo, zelo cuden problem

71805 (1476) #Fr3aKazoiD!
»

adsl ne dela :(

Oddelek: Omrežja in internet
381807 (1339) polde66

Več podobnih tem