Forum » Kaj kupiti » Brezžična tipkovnica in miška
Brezžična tipkovnica in miška
zee ::
Živjo.
Ker sem se naveličal kablovja, sem se odločil kupiti brezžično tipkovnico in miško. Zanima me, kateri komplet priporočate. Moja razmišljanja grejo v smeri Logitecha ali Appla. Kaj priporočate vi?
Vnaprej hvala za odgovore.
EDIT: nekaj slovnice
Ker sem se naveličal kablovja, sem se odločil kupiti brezžično tipkovnico in miško. Zanima me, kateri komplet priporočate. Moja razmišljanja grejo v smeri Logitecha ali Appla. Kaj priporočate vi?
Vnaprej hvala za odgovore.
EDIT: nekaj slovnice
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
- spremenilo: zee ()
madmitch ::
Men se je Logitech zameril (čist subjektivno) in sem vzel Microsoft komplet. Zelo zadovoljen.
Dela super, če slučajno kaj crkne (umrla mi je miš), zamenjajo komplet brezplačno.
Dela super, če slučajno kaj crkne (umrla mi je miš), zamenjajo komplet brezplačno.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Zgodovina sprememb…
- spremenil: madmitch ()
wade ::
Tudi sam bom sedaj kupil miško in tipkovnico in me zanima kaj je najboljše kupiti. Gledal sem tale paket ki je podan zgoraj, torej Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser, samo me zanima kako se brezžično kaj obnese, je kaj težav, kako je s polnenjem...
Ali je mogoče boljše kupiti kaj žičnega, posebej, recimo Logitech Ultra Flat Keyboard/Logitech Media Elite + Logitech MX518 ali kaj podobnega? Kaj priporočate?
Ali je mogoče boljše kupiti kaj žičnega, posebej, recimo Logitech Ultra Flat Keyboard/Logitech Media Elite + Logitech MX518 ali kaj podobnega? Kaj priporočate?
na enemr acunalniku imam jaz Applovo tipkovnico (na zici), poleg nje pa misko Logitech MX Revolution Laser
dela ko sus
dela ko sus
zee
ti povem, ko dobim...
Logitech MX Revolution je sicer krasna miška, izredno ergonomsko oblikovana - full prijetna za rabo.
všeč mi je, da ima miška pameten polnilec in se ni treba špilat z baterijami in podobnimi rečmi. obenem me to moti pri vseh brezžičnih kompletih.
Logitech MX Revolution je sicer krasna miška, izredno ergonomsko oblikovana - full prijetna za rabo.
všeč mi je, da ima miška pameten polnilec in se ni treba špilat z baterijami in podobnimi rečmi. obenem me to moti pri vseh brezžičnih kompletih.
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero tipkovnico kupiti (Logitech MX3200 VS Desktop Wave VS Desktop Comfort)Oddelek: Kaj kupiti | 2792 (2446) | ST-777 |
» | Nove komponente (plata, disk, rami, grafa, dvd, tipkovnica in miška)Oddelek: Kaj kupiti | 2093 (1442) | Tocko |
» | Katero tipkovnico in miško kupiti!Oddelek: Kaj kupiti | 4320 (3267) | charlotte |
» | Katera brezžična tipkovnica?Oddelek: Kaj kupiti | 3026 (2447) | ddeben |
» | Logitechova tipkovnjačaOddelek: Strojna oprema | 1029 (869) | Preseren |