Forum » Kaj kupiti » Napajalnik za graficno
Napajalnik za graficno
d3n!5 ::
Narocil sem graficno Ati radeon 1950 Pro 512Mb Agp.
Zanima me najmanj koliko waten napajalnik je potreben da bi graficna delovala normalno.
Ali je potrebno kupiti novega?
Hvala!
Zanima me najmanj koliko waten napajalnik je potreben da bi graficna delovala normalno.
Ali je potrebno kupiti novega?
Hvala!
Urc ::
Verjetno boš mogel iti v nakup novega. Priporočam ti nekaj iz LC serije, 550 W s 140 mm ventom bi odlično opravljal svoje delo
pozitron ::
Enga Lc-ja res kupi, je pocen (40e), boš saj brez skrbi, pa še lahko ga porabiš tudi v prihodnosti, ker poganja tut nove procesorje ter grafe kamot.
kixs ::
Najprej probaj, po vsej verjetnosti bo delal.
Ce ne bo, pa pojdi v nakup novega.
Kot primer:
meni je gonil 250W napajalec racunalnik v podpisu (X2 navit in s prejsno graficno 7900GS tudi navito, vendar priklopljena le 2 diska). Tega v podpisu z 8800GTS, vse navito in 6 diskov pa je normalno gonil 420W - verjetno bi tudi 350W.
Ce ne bo, pa pojdi v nakup novega.
Kot primer:
meni je gonil 250W napajalec racunalnik v podpisu (X2 navit in s prejsno graficno 7900GS tudi navito, vendar priklopljena le 2 diska). Tega v podpisu z 8800GTS, vse navito in 6 diskov pa je normalno gonil 420W - verjetno bi tudi 350W.
kozmy ::
Dovolj bo, samo rajši dodaj tistih 15€ pa kupi LC rajši, neboš mel skrbi za naprej, če še boš kaj nadgradil.
kixs ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zmožnost napajalnikaOddelek: Strojna oprema | 2324 (1528) | nightbird |
» | Slike tiskanine GeForce GTX 480Oddelek: Novice / Grafične kartice | 13669 (12046) | PrimozR |
» | 8800GTX-okvara???? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3745 (3070) | Pyr0Beast |
» | Navijanje procesorjeOddelek: Navijanje | 2716 (2463) | Valvoline |
» | 6600GT PCI-E ---> QUADRO ModOddelek: Navijanje | 1085 (194) | Icematxyz |