Forum » Omrežja in internet » P2P Problem z routerjem
P2P Problem z routerjem
Jaman ::
Živjo!
Lastim si Linksys WRT54G (v.7 firmware) router. Dela brezhibno, dokler ne prižgem (Utorrenta oz.) Azureus (P2P). Takrat nastopijo težave, ko začnem dl-jat ali ul-jat se mi internet sesuje. Ne morem več odpirati spletnih strani, MSN,... ampak P2P pa deluje normalno (včasih se tudi prekine). Takoj ko prekinem downoudat se internet ponovno vzpostavi ali pa tudi ne (moram router restartati). Kaj bi lahko bilo narobe?
Lp
Lastim si Linksys WRT54G (v.7 firmware) router. Dela brezhibno, dokler ne prižgem (Utorrenta oz.) Azureus (P2P). Takrat nastopijo težave, ko začnem dl-jat ali ul-jat se mi internet sesuje. Ne morem več odpirati spletnih strani, MSN,... ampak P2P pa deluje normalno (včasih se tudi prekine). Takoj ko prekinem downoudat se internet ponovno vzpostavi ali pa tudi ne (moram router restartati). Kaj bi lahko bilo narobe?
Lp
#000000 ::
Ja lahko programa nimaš omogočenega v win xp firewall-u ? al pa nimaš pravilno portforward narejen ?
jan01 ::
Lastim si Linksys WRT54G (v.7 firmware)
->zanič router. Zakaj pa ne vprašaš preden kupuješ? Vrni/prodaj/karkoli in kupi ali od linksysa wrt54gL(L!, malo poglej po slovenskih trgovinah, dobiš že pod 60€) oz buffalo whr-hp-g54(55€, praktično enak linksysu, le nekaj močnejši wireless). Pa na oba lahko namestiš tomato/dd-wrt/x-wrt...
Slowenc ::
Na routerju povečaj število povezav. Daj jih vsaj vsaj na 2000.
Sem imel iste probleme, in to je pomagalo.
Sem imel iste probleme, in to je pomagalo.
Skiny gate.
Slowenc ::
Za default firmware ne vem kje to nastaviš. Če pa si boš dal gor dd-wrt firmware, potem pa najdeš to nastavitev na Administration->Management ->>IP Filter Settings (adjust these for P2P) in v polju Maximum Ports nastavi magari na max (4096). Potem bo sigurno vse ok delal in naš mali hekerček bo zadovoljen .
Skiny gate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z Linksys Wireless- WRT54G routerjemOddelek: Strojna oprema | 3702 (1621) | AC_DC |
» | Tomato Firmware 1.21 v slovenskem jezikuOddelek: Omrežja in internet | 8351 (3447) | Veron |
» | linksys wrt54g problemi z izpadiOddelek: Omrežja in internet | 5225 (4170) | Spajky |
» | router Linksys WRT54G-EU problem!Oddelek: Omrežja in internet | 3260 (2106) | 5er--> |
» | kter Wi-Fi kuptOddelek: Kaj kupiti | 3571 (2336) | trnvpeti |