Forum » Pomoč in nasveti » Microsoft SideWinder
Microsoft SideWinder
StajercSSS ::
Čeprav Razer Copperhead deluje na vsakem USB,z najnovejšimi gonilniki,je povsem neuporabna miš,ker je lastni program ne prepozna,in ne morem nič spreminjat.. Torej Odsvetujem Nakup!! Bom jo jutri nesel nazaj v Big-Bang..
Kaj pravite na Microsoft SideWinder? Je dobra miš? Neki mi prodajalec pravil,da dobra,pa zaj sem mal bral o njej,pa zgleda ql.. Link Vnesite tukaj
Al mi priporočate kero drugo miš? (Do 65€)
Kaj pravite na Microsoft SideWinder? Je dobra miš? Neki mi prodajalec pravil,da dobra,pa zaj sem mal bral o njej,pa zgleda ql.. Link Vnesite tukaj
Al mi priporočate kero drugo miš? (Do 65€)
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
strictom ::
Priporočal bi ti MX518 in njen podobne (novejše iz G serije).
Te microsoftove imajo un kolesce neko trdo in plastik fantastik. Mogoče je ta drugačna. Prvo jo probej v roko primt pa se mal igrat z njo :)
PS.: Zgleda p kuuuul
Te microsoftove imajo un kolesce neko trdo in plastik fantastik. Mogoče je ta drugačna. Prvo jo probej v roko primt pa se mal igrat z njo :)
PS.: Zgleda p kuuuul
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
StajercSSS ::
Konec zgodbe? Razer vrnil,dobil denar,in šel kupit LogiTech G5. Kak sem jo vtaknil v prvi USB,je že delala normalno,program tud dela super in po prvih klikih sem zelo zadovoljen z njo (sam še poštena podloga mi fali).
Miš je super,fajn se prilega itd. itd.
Sidewinder pa si bom tam nekje za božič privoščil,če bom sploh še rabil drugo.. (Rok dobave je 30 dni,tak da bom mal v Gradec šel,pa jo probal..)
Tak da konec,zadovoljen z G5,odsvetujem pa Razer..
Miš je super,fajn se prilega itd. itd.
Sidewinder pa si bom tam nekje za božič privoščil,če bom sploh še rabil drugo.. (Rok dobave je 30 dni,tak da bom mal v Gradec šel,pa jo probal..)
Tak da konec,zadovoljen z G5,odsvetujem pa Razer..
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39360 (31432) | ShowDown |
» | Gaming miška (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15374 (13646) | mr1two |
» | Katero Logitech miško kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3128 (2323) | Sandi1987 |
» | Kako miško kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6606 (5086) | erzy |
» | Legenda se vrača - Razer Boomslang Collector's Edition 2007 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 6714 (6711) | Macketina |