Forum » Programska oprema » Msn problem
Msn problem
Serial ::
No jst to pišem tud malo iz radovednosti..
noče me prijavit na msn...sestri pa se poveže...mava pač dva pcja povezana na isti ruter tko da internet naj nebi bil problem..
ko se mi noče prijavit mi napiše troubleshoot nevem kaj in ugl napiše IE'S not conected..
KAJ JE TO?
ma kdo kako idejo kako se tega rešim?
LP
noče me prijavit na msn...sestri pa se poveže...mava pač dva pcja povezana na isti ruter tko da internet naj nebi bil problem..
ko se mi noče prijavit mi napiše troubleshoot nevem kaj in ugl napiše IE'S not conected..
KAJ JE TO?
ma kdo kako idejo kako se tega rešim?
LP
solatko ::
Imaš net.pasport. A ti internet explorer poveže na net. Odpri si račun na hotmailu in imaš istočasno še net pasport.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: solatko ()
solatko ::
Net pasport je univerzalni ključ za mikrosoftove storitve (google - mikrosoftova stran), vendar ga ne rabiš. Registriraj si račun na Hotmail in se s tem računom prijavi v Live MSN. Slediš navodilom pri registraciji in nimaš kaj falit. Če si pameten ne boš na te strani dajal svojega uradnega maila.
Vikking ::
zaženi Interne Explorer, in potem v menuju FILE poišči kjer piše WORK OFFLINE ne sme biti obkljukan!. Če imaš slovenski IE potem namesto FILE piše DATOTEKA, bo šlo? če ne gre si poglej spodnjo sliko!
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: volkec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z T-2 internetomOddelek: Omrežja in internet | 2288 (2194) | llamma |
» | Internet dela, brskalniki pač neOddelek: Pomoč in nasveti | 1111 (1030) | Mitch |
» | Ne morem na netOddelek: Omrežja in internet | 974 (871) | norcuron |
» | windows messenger liveOddelek: Programska oprema | 3566 (2840) | sidd |
» | Težava - Ne odpira WWW strani - MSN dela normalnoOddelek: Omrežja in internet | 1247 (1067) | GoGy |