Forum » Kaj kupiti » LCD monitor
LCD monitor
zig@ ::
Živjo!
Sem nov na forumu zato se najprej opravičujem če je tema na napačnem mestu.
Kupujem nov monitor nekaj klasičnega, rad pa bi wide screen. zanima če ima kdo kakšno mnenje o tem LDC-ju
LG 20'' L204WS oz. kaj bi nekje v tem cenovnem razredu priporočali. Za monitor bi odštel maksimalno 230€.
Hvala za odgovor,
LP Žiga
Sem nov na forumu zato se najprej opravičujem če je tema na napačnem mestu.
Kupujem nov monitor nekaj klasičnega, rad pa bi wide screen. zanima če ima kdo kakšno mnenje o tem LDC-ju
LG 20'' L204WS oz. kaj bi nekje v tem cenovnem razredu priporočali. Za monitor bi odštel maksimalno 230€.
Hvala za odgovor,
LP Žiga
- spremenil: zig@ ()
El Nino ::
Ne vem, no. mene ni najbolj prepričal. če si tako navdušen nad kontrastom 5000:1 te moram razočarat da je to dinamični kontrast. Realnega kontrasta je vprašanje kolko ma. Pa monitorja brez DVI-ja se ne splača kupovat. rajši vzemi samsung 206bw. Sicer ma 160/160 vidni kot ampak mislim da s takih skrajnih pozicij v monitor ne boš buljil . Jst mam sicer 22'' samsung 226bw ampak je resolucija in druge karakteristike iste. ga ne dam za noben denar in dela bp.
LP
P.S.: Pa ne odpirat nove teme za vsak monitor maš eno temo v kateri je kar precej čtiva tako da kar preber si.
LP
P.S.: Pa ne odpirat nove teme za vsak monitor maš eno temo v kateri je kar precej čtiva tako da kar preber si.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Enega velikega (24") ali več manših (19") (monitorji)Oddelek: Kaj kupiti | 4025 (2750) | kuglvinkl |
» | Nakup LCD zaslonaOddelek: Kaj kupiti | 3380 (3111) | lasse007 |
» | Nov PC za osnovnošolca:) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4665 (3745) | mesoreznica |
» | Kateri 20"LCD monitor kupitiOddelek: Kaj kupiti | 4618 (3747) | Ted |
» | Nakup LCD monitorja za Igranje iger, lepo prosim za nasveteOddelek: Kaj kupiti | 2350 (1759) | DrSergioDJ |